02 září 2013

Espressologie



Jane už dlouhou dobu má brigádu v jedné z mnoha poboček kavárny Caffe Joe . Pracuje tam i její kamarádka Em.Zanedbává školu a chodí do práce protože ji to tam nebaví. Loni šla na ples s bratránkem a provalilo se to a dlouho musela čelit posměchu. Mellisa která si z ní nejvíc dělala srandu tak chodí i k ní na kafe a dycky si neodbyde rejpnout.
Jane si zapisuje kdo co pije. Různé typi lidí a navzájem se k sobě určité kávy hodí a tim i ty lidi. Píše si poznámky jaké lidi jsou . S Em se rozejde po třech letech přítel a je ztoho zdrcená. Jane ji seznámí s Cameronem. Sednou si spolu skvěle.

Tim zjistí že podle kafe se dají opravdu zkombinovat lidské páry. Začne to zkoušet jen ona nemá úspěch. Když se to dozví její šéf Derek udělá z toho vánoční trhák. Lidé stojí fronty na kafe a ona si zapisuje podrobnosti a podé lidem pošle email. Do vánoc dá dohromady přes 50párů. Jí se líbí Will který tam chodí na kávu jenže když ji dá číslo tak zjišťuje že ji dal špatné.


Je předposlední týden před vánocemi a kávová seznamka je strašný hit a každý ji chce podstoupit . Mluví o tom celý stát a televize se svým pořadem Gabby Girlz . Z toho je Jane velice nervózní ale nakonec to dá. Jenže chtějí aby někoho dohodila před kamerami a jako dobrovolník se přihlásí Mellisa . Bohužel jediný který se k ní perfektně hodí je Will kterého si chtěla dohodit sobě . Nezvládá to když je vidí se líbat a ještě v přítomnosti kamer a utíká ven . Cameron ji dohoní a políbí . Jenže za nim stojí Em . Následuje týden kdy s ní nechce mluvit a když se konečně sejdou a vyříkají si to tak Em se přiznává že byli kamarádi ale ona to brala jako že spolu chodí že za to on nemoh a že to Jane s Cameronem přeje .

Moje hodnocení : 8/10

Velice příjemná oddychovka . Četla se svižně a rychle . Děj je zábavný a nenutí vás přemýšlet.Měla jsem chut na kafe které normálně nepiju :D Knížka je tenká.

Žádné komentáře:

Okomentovat