29 srpna 2013

Barvy lásky - Nespoutaná



Grace odjíždí z Chicaga do Londýna na 3 měsíční praxi do jedné investiční společnosti. Na letišti zahlídne šéfa a myslí si že pro ni dojel ale on jel pro Japonského klienta. Hnedka na uvod takový trapas. Když to zjistí hnedka že pojede taxíkem a on že ne že ji sveze. Ve firmě se seznámí s Anne která si ji vezme pod svá křídla. Varuje je před Jonathanem. Už několik žen kvůli němu z firmy odešlo. Každá se do něj zamiluje. Byt který měla zamluvený tak neexistuje a tak ji Anna vezme k sobě.

Po dnu v investičním oddělení je hnedka přesunuta do Jonathana oddělení jako assistentka. Doprovází ho na všech schůzkách a může ke všemu mluvit. Touží po něm a on stále říká ne nepletu práci se soukromín dohromady. Vezme ji s přítelem jako doprovod na večeři a ona se lehce opije. Chce ji dostat domů a ona nemá opět klíče tak ji vezme k sobě. Ráno to mezi nimi zajiskří a on ji připraví o pannenství. Následuje několik sexuálních vypětí. Jonathan ji stále říká ne.

Jonathanova sestra Sarah má autonehodu a tak za ní jedou do nemocnice. Vyčítá to svému otci který už prý může za smrt jeho matky. V tom ale noviny zasáhnou fotky jich dvou . Všude novináři celá společnost si o nich špitá a ona neví co má dělat. Nechce si timto pokazit kariéru. Jonathan ji říká že ji nechce ale ona stále at s ní je. Jonathan chodí do tajného klubu a nikdo neví co je to zač. Grace to z něj vypáčí a je to exkluzivní erotický klub kde souloží navzájem lidi v maskách . Pozve ji tam. Líbí se jí když ji pozorujou ostatní ale když se jedna žena chce přidat tak to hnedka strácí chut a utíká. Nechce aby on spal s jinými a ona také ne. On za ni utíká že ji chce . Že nemusí dělat to co nechce ..

Moje hodnocení : 6/10
Další naivní panna která šla zbalit šéfa miliardové společnosti. Začátek mě moc nebavil . Něco chce dosáhnout a pak brečí co to udělala. Když se začlo mluvit o klubu konečně to dostalo nějaký tajemno a šmrnc. Každý hrdina musí mít přeci špatnou minulost která ho poznamenala. Opět velká podobnost s odstínama. Jen nechápu proč všechny romány maj kolem 300stránek a jen ty odstíny musí mít přes 600 když se to krasně vejde do tý pulky . Hrdinka docela dospívá v knize a uvědomuje si že to není správné.

Žádné komentáře:

Okomentovat