18 srpna 2013

Nahá



Brynne je Američanka ale do Londýna odjela studovat restaurování. Aby si vydělala při studiu peníze na živobytí nechává se fotit od svého kamaráda Bena. Ten uspořádá výstavu a několik jejich fotek se prodá. Jedna se zalíbí jednomu mladému muži Ethanovi. Dají se do řeči a on ji zve na rande , to ale odmítá. Nakonec se domluví a vyjdou si spolu. Splane obrovský plamen vášně. Ona u něj usne a v noci se vzbudí celá vystrašená a on má o ni strach. Nechce mu říct co se stalo a opouští ho.

Další den se ji omlouvá a že si všechno vyříkají. Neptá se co ji trápí ona mezitím zajde k doktorce a ta ji předepíše uklidňující léky na spaní.Tráví spolu hodně času. Ethan má bezpečností agenturu a zjistí že ji nechává hlídat. Což se ji vůbec nelíbí.On chce vědět že bude v bezpečí. Volá svému otci a chlubí se že má přítele. Vaří mu a on je z jejího jídla nadšený. Přespává u ní.

Dny plynou a jsou spolu šťastny. Přijde ho překvapit do kanceláře a začnou souložit. Když se udělá a vytéká s ní sperma zvoní telefon oba ztichnou a zapne se záznamník.Uslyší hlas svého otce jak říká Ethane máš ji hlídat ne s mojí dcerou chodit. To ji strašně rozzuří a nechce si nechat nic vysvětlit. Snaží se ji říct že otec chtěl aby ji hlídal ale když vyděl fotky na výstavě zamiloval se do ní.Ona utíká a nechce ho vidět...

Moje hodnocení : 5/10
Další erotický román.Opět strašně velká podobnost s Odstínama. Proč erotický román musí znamenat bohatý chlap který si může dovolit všechno??Obyčejní lidé snad nemají sex? Ani toho sexu tam nebylo tolik. Opět hlavní hrdinka má temnou minulost, jen se nedovíme jakou. Kniha je tenká(170stránek) a čte se rychle to byla jediná výhoda jináč děj plyne rychle ale pro mě nic co bych chtěla vědět jak to bude pokračovat. Ještě mám doma 4 erotiky tak jsem zvědavá jaký bude pokrok . Zatím stále vede serie Obnažená.

Žádné komentáře:

Okomentovat