02 srpna 2013

Jak dokázat lásku




Jane jede jako svědkyně se svojí kamarádkou Holly jejím nastávajícím Markem a jeho svědkem Calem do Itálie. Ikdyž jsou američané a mohly by se vzít v Las Vegas chtějí malou svatbu v Itálii. V americe si oběhají všechny potřebné dokumenty.Jejich rodiče jejich vztah moc neschvalují a tak jim chtějí udělat překvapení a odjedou.

Jane se na letišti potkává s velice nesympatickým mužem následně zjištuje že je to Cal a sedí vedle něj celou dobu v letadle. Jane kreslí komix a on o něm nikdy neslyšel .On velký cestovatel kterému ted vyšla kniha. Přijíždí do Itálie a opijí se v jedné restauraci. Cal zastává názor že láska neexistuje a chce jim svatbu rozmluvit. Od Holly se dozvídá že byl ženatý ale po roce se rozvedli . Půjčují si auto a vyráží do Marche kde od strýčka mají půjčený dům. Má hospodyni německou stařenu.Vychovává vnuka který je největší fanoušek jejího komixu.

Holly musí jít za starostou a domluvit datum ten tvrdí že nemá čas když se to dozví hospodyně udělá bumbuk a čas najednou je. Jenže musí mít nějaký další potvrzení až z Říma. 8hodin cesty. Holly a Mark sní špatné ústřice a nemohou jet protože zvrací. Jane se snaží jejich svatbu zachránit a tak popadne Cala a jedou. Vydávají se za ně. Společné chvíle jim jsou najednou milé a příjemné a přeskočí mezi nimi jiskra. Večer se políbí a oba jsou z toho vykolejený. Svatba proběhne v pořádku a sjede se celá vesnice. Cal který byl proti manželství a chtěl je rozeštvat jim řekne krásnou řeč a poté uspořádá brunch o kterém nikdo nevěděl. Veselí se až do rána a Cal s Jane skončí spolu a rozhodnou se tam nějakou dobu zůstat . On napíše knihu o March a ona zatím bude psát komix také z Itálie.

Moje hodnocení : 10/10
Typický příběh Meg . Poslední díl trologie která je psaná v meilech. Příběh se odehrává v Itálii a je takový letní a svěží .Oddychová kniha při které se zasmějete.Příběh je inspirován vlastní svatbou Meg.Jen mi vadilo že o její kamarádce na to že spolu byly v jednom domě tam nebylo skoro nic. Vše se motalo jen okolí ní a Cala.

Žádné komentáře:

Okomentovat