13 srpna 2013

Fucking Berlin



Sonia se rozhodla odjet z rodné Itálie a jet studovat do Německa.Snaží se nějak uživit ale peníze od rodičů ubývají. Zkusí práci v barech, restauracích ale nikde neplatí tak aby se člověk uživil. Setkává se s Ládou s kterým se následně vyspí jenže on ráno neodejde a přinese si batoh a tak spolu tak nějak zůstanou.


Zjištuje že Láda se občas živí jako prostitut. Snaží se sehnat peníze ale nejde to moc dobře. Láda u ničeho nevydrží a nebo na smluvenou schůzku vůbec nedojde. Soniu napadne zavolat do erotického klubu. Jen sedí u počítače a hladí se občas mužům něco napíše. To ji po čase také přestane stačit. Začne pracovat v masážnim salonu. Nejdříve maximálně vyhoní zákazníka jenže později za příplatek s nimi začne i spát. Netrvá dlouho a za 30-50Euro šuká normálně.


Láda nic netuší. Přes den chodí na přednášky a po večerech se prodává v podnikách. Za svoji kariéru jich vystřídá několik. Párkrát si zajede i do jiného města kde vydělá mnohem více peněz . Je těžké její život utajit ale nemůže se nikomu svěřit. Až jednou jedné spolužačce. Zamiluje se do svého zákazníka a stanou se s nich milenci. Jenže on je ženatý a ona kvůli pracovnímu povolení a sociálním dávkách se provdává za Ládu. On stejně práci nesežene. Ale mají aspoň lepší podmínky. S Milanem se stýká ale on nechce opustit rodinu.

Když je na výměnném pobytu ve Švýcarsku nedostane měsíčky ,koupí si test a zjišťuje že je těhotná. Jedna kolegyně ji zajistí rychlí potrat.Dostává strašné deprese a lituje toho. Život v bordelech není jednoduchý. Její pro malé kšefty zavřou a tak jde zas do jiného. Několikrát se snaží přestat ale nikdy se ji to nepovede.

Po nějaké době opět zjišťuje že je těhotná. Tentokrát se to rozhodne si nechat. Snaží se vydělat co nejvíce peněz. Některé chlapy na těhulky letí. Když už je skoro u porodu musí s tim přestat. Narodí se ji chlapeček. Stará se o něj a dotoho dohání studium . Láda se snaží a i chvilku hlídá ale po pár měsících zjištuje že se opět vykašlal na práci a tak ho vyhazuje z bytu a nechává se rozvést.Stále se schází s Milanem a je do něj bezhlavě zamilovaná. Stráví s ním Silvestra a chce mít jeho podporu ale nevěří že se rozvede.




Moje hodnocení : 8/10

Kniha dobře popisuje těžký život prostituce a věcí s ním spojenými. Setkáme se s jejími zážitky i popisy různých úchylek.Jen mi přišel divný jako hodně dívek v poslední době nemá prostředky ale touží po dítěti? Z čeho ho chtěj živit a platit nájem? Dítě si pořídím až mám dobrou práci a jsem zabezpečená a ne že žiji ze zde na den. Toho jejího manžela bych taky nakopala. Chudák dřela prodávala se a on se válel doma a chlastal. Ale to jsme hold mi ženy zaslepené láskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat