26 srpna 2013

Božský bastard



Chloe je stážistka u firmy Ryan Media . Dělá asistentku Bennettovi s kterým strašně válčí. Oba jsou na sebe zlí a navzájem by se nejradši poslali někam. On ji furt za něco vynadává a ona nemá s odpovědí také daleko. Jenže tydle dva popadne vášen a najednou se společně vyspí. Odejdou jako by nic . Druhý den se rozčílí jak se k ní chová a dožene ji na schodech kde ji ohne o zed. Vždycky ji roztrhá kalhotky. Když si jde koupit nové potkají se a rozdají si to v kabince. Při práci dělají jako by nic ale jejich napětí je stále cejtit. On se chová hnusně a ona taky. Nedokážou společně vyjít.Pronásleduje ji do auta kde si to znovu rozdají ale změní se to mezi nimi.

Dochází jim že jejich vztah by zničil její kariéru. Vypadala by že sním je jen aby něčeho dosáhla ale to ona umí dostanečně bez jeho pomoci. Chloe u nich pracuje už 5let a tak se zná s celou jeho rodinou která ji má ráda. Matka ji pozve na večeři a chce ji dát dohromady s blízkým přítelem. Když Bennett vidí jak po ní pálí přepadne ho strašná žárlivost. U stolu si dělají naschvály a ona ho nohou dráždí rozkrok.Jde se upravit na záchod a on ji tam vyhledá a ošuká. Načape je jeho sestra. Varuje je že todle nesmí. Snaží se tomu bránit ale i přes svoji nenávist jim to nejde. Přijde k němu do kanceláře a začne se sama uspokojovat na jeho stole. Její zásoba kalhotek klesá . Všechny jsou roztrhané v jeho stole.

Chce ji být blíž a vidí že je smutná . Změní jednání a svěřuje se mu že její otec je nemocný tak za ním jede. On celou dobu přemýšlí co kde dělá a vymění si s ní pár sms. Sejdou se v San Diegu kde je konference. Skoro se ji nedokážou věnovat a stále si užívají sebe na pokoji. Začnou se poznávat i jináč než přes postel. Bennett sní špatné suši a je mu špatně . Nemůže na schůzku a tak tam jde místo něj Chloe a všechno ohledně jedné zakázky vyřídí. Bennett si ji strašně chválí. Další den už odjíždějí domů do Chicaga a ona zaslechne jak si ji onen klient chválí a Bennett ji schazuje. Že je to pouze stážistka že se to naučila od něj. Celou cestu v letadle s nim nepromluví poté mu přizná že onen rozhovor slyšela a on že je žárlivý a nechce o ni přijít.


Jenže ji to zranilo natolik že dává výpověd a jde k jiné firmě. Všichni jsou tim zdrceni. Bennett nejí nespí a je k ničemu. Nechápe jak tři měsíce před stáží mohla opustit jejich firmu a svůj projekt a jít budovat něco někam jinde. Je onen den D a ona zasedá v místnosti všech možných poradců sekretářka si ji vyžádá a Bennette na ni čeká s omluvou a na usb ji přinese její dřívější projekt a prosí ji aby odprezentovala ten že ten za to opravdu stojí a ne nějaký laciný projekt s krmivem pro zvířata. Prosí ji aby mu odpustila a pracovala u nich ve firmě a byly spolu jako pár.



Moje hodnocení : 8/10
Obálka je opět strašně krásná . Příběh je z pohledů obou hrdinů. Nejdříve sem se nemohla začíst a přišlo mi jen že jde aby ji roztrhal co nejvíce kalhotek. Poté když už přestalo jít o sex a oni i začli nad sebou přemýšlet tak to začlo být napínavý a sledovala sem co se vyvede. Výpověd Chloe mě velice překvapila a říkala sem si co to dělá?? Konec jak si pro ni přišel byl taky hezký a přesvědčil mě že si dvojku přečtu :)

Žádné komentáře:

Okomentovat