25 srpna 2013

Máš cos chtěl miláčku !



Lina potkala Marose a zanedlouho se vzali a měli malého Míšu. Ona byla doma a starala se o všechno on měl prodejnu s autama která se mu dost rozjížděla. Na nic si nestěžovala . Až při uklidu našla naušnici. Chtěla to vysvětlit a on se zabalil a odešel. Po nějaké době se dohodli že se odstěhuje a koupil ji v Bratislavě byt. Pro malého bylo velice těžké být bez otce a vše mu vysvětlit. Lina se to pomocí svých kamarádek snažila zvládat. Nejtěžší bylo pro ni si nalést práci. Obvolala několik set inzerátů ale nikdo ji nechtěl až našla místo v jedné firmě jako managerka .

Seznámila se tam s Richardem.Hnedka se ji zalíbil a vyšli si spolu. O Marosovi slyšela z novin jaké má milenky a opíjí se s politiky a vždy si jen vyzved syna a jel. Vyrazila si s ním a zamilovali se do sebe. Cítíla to co už dlouho ne jenže malí Míša dělal problémy a nového tátu nechtěl. Ona chtěla aby byli kamarádi ale at se Richard snažil jakkoliv Míša ho neposlouchal a nebral na vědomí. Snažila se udobřovat oba dva ale viděla že Míšovi táta chybí.

Mároš ji jednoho dne navštíví a snaží se společně vyjít. Jdou na večeři a on ji chce zpátky jenže už jsou rozvedený a ona to nechce. Ale jiskra je stále mezi nimi. Lina se ocitá že neví s kým má být. Maroš ji říká že tedka jde do politiky budou mít peníze a ona bude moct mít všechno. Když jednoho dne jde domů najde vykopnuté dveře bojí se a zavolá Márošovi. Nic se neztratilo jen hodně věcí je poničených. Necítí se tam dobře a tak se rozhodne vrátit do bývalého domu i k Márošovi. Richard ani její kamarádky to nechápou. Mároš se jim věnuje a všichni si to vesele užívají. Jenže po čase to začne být opět stejné. Není doma je mu všechno jedno. Tak mu Lina a její kamarádky pomalu začnou ruinovat kreditku. Támhle nákupy , večeře, kafíčka a jemu je to jedno. Má přeci dost.

Život je stále stejný a Mároš nechce aby pracovala.Když v tom zjistí že má opět milenku. Neudělá scénu a tím je on překvapený . Že to bylo dávno když byli zrovna od sebe.Začne se zase snažit a požádá ji o ruku .Svatba má být zanedlouho.Vyjde článek že má další milenky a potvrdí ji to i kamarádky. Dál svatbu plánuje. Ve svatební den ale ona ani Míša na svatbu nedorazí. Zabalí ho a odjede do Rakouska do slovenské komunity kde všechno mnohem lépe zvládnou. Má vyhodu že Mároš až na dům kde bydleli všechny své pozemky a nemovitosti na ni přepsal takže žít má také z čeho . Jeho nenapadne ji ani zavolat. Protože takovou ostudu v novinách že mladý pan politik má milenku a žena mu utekla od oltáře dlouho nikdo nezažil


Moje hodnocení : 9/10
Konečně knížka která mě zaujmula ! Měla náboj a svižně odsýpala . Smála jsem se a pohltila mě . Žádný tuctový román. Normální příběh ze života který se může stát komukoliv. Jen ten syn byl občas divný ale nevím jak se chovají děti po rozvodu . Vřele doporučuji :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat