29 července 2013

Spoutaná



Eva je stále s Gideonem. Jenže ten se chová jednou přitažlivě poté zas odtažitě. Dohodnou si společné schůzky u terapeuta.Jenže ty nikam nevedou. Eva pozve na víkend svého otce .Cary a Eva si udělají pěkný výlet do Vegas kde ji ale pěkně štve že ji Gideon nechává sledovat . Eva se mu na to snaží vyzrát. Víkend je krásný. Je odpočinutá. Když jsou zpátky zahlédne z Crossfire vycháze Corrine s rozmazanou rtěnkou. Běží okamžitě za Gideon a jeho najde čerstvě osprchovaného, rtěnku na košili a rozházené polštáře. Nechce ji to vysvětlit. Stále je čas ale ona chce odpovědi.

Mezitím ale Caryho někdo pořádně zmlátí a zkončí v nemocnici s polámanejma žebrama . Gideon mu poskytne co nejlepší peči a Eva u něj stále je.Když ho pustí do domácího léčení vyrazí Gideon a Eva sami na víkend bez telefonů a všeho.Užíjí ji krásný víkend ale poté co se vrátí je Gideon divný a nechce sní mluvit a je odtažitý. Přijede její otec a stráví s ní víkend. Setkává se s její matkou kterou neviděl několik let.Jejich láska je mezinimi patrná. Při večeři přijde policie oznámit že její nevlastní bratr Nathan byl nalezen mrtev. Je v šoku ale na druhou stranu je ráda že tadle noční můra je za ní. Od matky se dozvídá že u nich před nedávnem byl a ukázal její fotky a chtěl dva miliony dolarů. Její součastný manžel mu je dal .
Gideon je ale stále divný, odtažitý a vypadá to že všechen čas tráví s Corrine což ji tedy pěkně vytáčí. Cary se už uzdravuje a také stále neví jestli být gay a milovat Trey a nebo si užívat s Tatánou.

Eva začne pátrat a navštěvuje všechny Gideona známé a dává si dohromady souvislosti. Zjištuje že spal s manželkou svého psychiatra.Když se narodil jeho bratr nikdo mu nevěnoval pozornost a tak dělal vše proto aby si ji získal. Chris ho poté napodoboval.Když to jeho matka nezvládala a jeho otec spáchal sebevraždu najali si terapeutku a s ní chodil asistent. Terapeutka pomáhala matce a asistent ho začal obtěžovat. Nikoho to nezajímalo a matka si myslela že si vše vymyslel. Dlouho se s tim trápil a stále ho to pronásleduje.

Eva navštivuje krav magu po jedné lekci k ní přijde policistka a řekne ji že zjistila zajímavé věci ohledne umrtí Nathana . Našli fotky zmláceného Caryho. Vše zapadá tak že Nathan přišel za Gideonem a ukázal mu fotky Evy když byla malá a on ji zneužíval. Ten naplánoval vraždu a sám ho zabil.Mezitím se vídal s Corrine aby ochránil Evu. Policistka říká že všechny poznámky spálila a s partákem se dohodli že případ jepro nedostatek důkazů uzavřený . Gideon to udělal s lásky chtěla ji to jen říci aby mohla jít dál. Gideon ji vyzvedává a ona se mu svěřuje že všechno ví. Padne mu do náruče a říká že ho neopustí že se za něj provdá.


Moje hodnocení : 8/10
Druhý díl měl zápletku nešlo jen o sex .Poznali sme další postavi více. Netočilo se to jen okolo Evy za což velký plus. Mě se tedy z erotických románů tato serie líbí nejvíc. Jsem zvědavá co přinese třetí díl. Sice stále ty jejich hádky a odlučování a zas návraty byly jak na horské dráze.Jejich temná minulost která je dohání velice pěkné.

Žádné komentáře:

Okomentovat