23 července 2013

Sex v Praze




Hlavní postava je Hanka. Žena co má ráda sex a je podnikatelka. V hospodě se poznává s nějakým naprosto užasným milencem a začne snim šukat a následuje tisíce prošukaných orgasmama prostříkaných nocí.

Stále spolu vymetaj hospody a ona ho nikdy neviděla jíst. Když společně u něj uvaří jídlo sní toho strašně moc. Následně řekne že musí jít pryč. Hana ho sleduje a on začne v parku pořízat trávu a pase se. Když přijde zpátky dělá jako že nic ale ona je otřesena. Svěřuje se s tím kamarádkám a slyší je pingl který se jim svěřuje že jeho babička má mnoho příběhů o takovýchto lidech. Domluví se a vyráží za ní na výlet. Opravdu Kentauři jak mu ona přezdívá existují a mocní lidé v lese se ji svěří že jeden Kentaur žije v Praze at si na něj dává pozor.

Hana se s ním stále oddává sexu až sním sedí v baru a on se všímá jiné a na ní zapomene.


Jeden uryvek který je jen ukázkou jak je kniha mimo :-)

Hanka je u gynekologa a on ji zavede zrcadlo aby ji udělal stěry .

Hanina lasturka totiž byla vzdorovitá a nechtěla za žádnou cenu banku pustit.Doktor i sestřička se začali smát. Vyšetření skončilo tak že si stoup doktor , chytil banku za její vyčuhující konec, za něj si stoupla sestřička , chytila doktora za pas a jako když máma s tátou tahali řepu z pole v té básničce pro děti, začali tahat banku z Haniny broskvičky.

Moje hodnocení : 0/10
Tomudle se nedá dát ani jeden bod! Absolutně jsem knihu nepochopila. Novela (má to 150stránel) je spíš jak díl nějaký praštěný telenovely !Samí kapitoli S Kámoškama na kafíčku kde probíraj sex. Kdyby to mělo aspon nějaký děj ale to vůbec ! Frajerka jezdí za teplem šuká s nějakym bájnym Kentaurem ale nic kloudnýho z toho nezvniklo . Ne ještě jednou prosím toto Ne! I ta Hračka měla aspon něco co se dalo číst ale Sex v Praze opravdu totálně o ničem doplněn nějakými eseji a scestnými přídavky. Do toho vsuvky autorky nebojte už se budem věnovat ději !

Žádné komentáře:

Okomentovat