22 července 2013

Obnažená



Eva je z bohaté rodiny.Její matka je v té lepší smetánce.Kdysi žila s chlápkem a jeho syn ji od jejích 10let zneužíval.Matka to netušila.Až když ve 14 se zjistilo že potratila šla s pravdou ven. S manželem se rozvedla a našla si jiného.Také pěkně bohatého.Ten se snažil všechny zprávy zakamuflovat aby je nikdo nikdy už nenašel a oba se ji snaží chránit.Její matka až moc.Sleduje ji na telefonu a všude ji staví ochrané stráže a ji to vadí.

Eva se se svým kamarádem geym Carym přestěhovala do New Yourku. Našla si práci jako sekretářka v jedné velké spolenočnosti. Setkává se s velkým a báječným Gedeondem Cross. Jemu patří firma Crossfire která vlastní několiv budov, jak následně zjištuje i byt ve kterém bydlí, posilovny. Tento muž ji velice vzruší ale ona se s nim vidět nechce. Jenže se šéfem Markem dostanou zakázku a mají ji jít projednat a on tam je. Žádá ji o sex. To ji přijde dost blbé. Přitahuje ji ale nic s ním nechce mít společného. On se ji snaží dostat až se mu to povede. Jeho polibkům neodolá a nechá se líbat.

Následuje sex v limuzíně po kterém on je ůplně vyštavený a zachová se dost hnusně a odcizí se. Eva si říká že vše pokazila když se na něj vrhla. Následně ale je vše v pořádku a opět spolu vyšukávají při každé příležitosti.Seznamuje se s jeho bývalou Magdalene. Stále ho miluje ale vypadá neškodně. Eva je dost žárlivá. Utíká a on za ni běží aby ji získal zpátky. Přespí u něj a on v noci má děsivé sny a nechce ji říct proč.Opět utíká že poté co ona mu řekla to špatné o sobě on neudělá to samé. Následují 4 dny kdy jsou to pro oba muka. On ji vrátí klíče které mu dala a nenapíše nic. Když se zas udobří jak jinač než tisíce orgasmama.Představuje ji její pokoj u něj v bytě udělanej přesně podle zařízení v jejím bytě. Aby měla nějaké místo pro sebe když bude chtít utéct.

Gedeon souhlasí že bude chodit k terapeutovi a nechá si od něj napsat prášky proti nočním můrám. Stane se mu že v noci začne znásilnovat Evu ta je v šoku a vybaví se ji traumata z dětství. Ona ho přesvědčuje že společně zvládnou všechno.Snaží se navzájem si dokázat lásku mezi vším tim sexem a uspokojením. Nemůžou být bez sebe. Nemají klid když nejsou společně. Když se vše zdá být urovnané tak přichází Corinne. Magdalene ji prozradí že spolu byly zasnoubený. Gedeon si ji všímá až moc. Eva mu píše sms a odchází. Snaží se ji vysvětlit že spolu byly na vysoké. Přišla mu dobrá.Lepší než nic ale poté se vdala za boháče a odjela s ním do Evropy. Jenže stále má ráda jeho a tak se s ním rozvedla a přijela zpátky. On ji vysvětluje že toto vše ji řek a chce mít jen a jen s Evou. Chtějí si stanovit pravidla o svých bývalích...

Moje hodnocení: 7/10
Kdybych si jen dokázala všechno z hlavy vymazat když čtu. Celou dobu mi přišlo že čtu jinou verzi 50odstínů šedi.Jen Obnažená má přijatelných 350stránek a né jako odstíny u tich bych potřebovala občas kufr když sem s ní někam cestovala.Přečetla jsem ji skoro za den. Kniha je čtivá ale pro nás co četli odstíny je tam až moc podobností .Plno sexu který mají vždy a všude. Jináč je kniha podle mě reálnější a má i nějaká svá tajemství a člověk je chce poznat blíže.U Evy mi vadilo jak si nenechala nic vysvětlit a hnedka utekla.Je jasné že ve 30 bude mít člověk nějaké bývalé. Ale stačí si promluvit a né hnedka utíkat. Její spolubydlící který má být gay ale náko mu to nejde a šuká jak holky tak kluky a rád si to rozdá i se všemi najednou je také zvláštní. Jináč mužský bůh jménem Gideon je posedlí a kontroluje ji a chce ji mít na blízku.Né tak moc ale přeci. Kladný a normální bohatý chlápek co má rád sex. Mám doma i druhý díl tak se do něj pustím a budu čekat co přinese.

Žádné komentáře:

Okomentovat