28 listopadu 2006

Všechno bude fajn

3

Lenka studuje sportovní gymnázium . Od mala se kamarádí s Jolanou . Bydlí kousek od sebe v paneláku . Jenže rodiče se najednou chtějí stěhovat do vlastního domu na okraj města . Jolka ji začne vyprávět o klukovi kterého potkává na chodbě . Lenka nechce aby je nějaký kluk odloučil . U alergologa ale také jednoho hezkého potká . Brzy , ale zjistí že je to ten stejný co se líbí Jolce . Vítek začne pokukovat po Lence . Jedou společně na výcvik do Krkonoš . Vítek se s Lenkou sblíží ale Lenka je odtažitá kvůli Jolce . Neví jak ji to říct . Brzy se to provalí a holky se spolu přestanou bavit .

Lenka si v novém domově nezvyká moc dobře . Uteče ji kočka a vše ji přijde špatné . Zachranují ji jen dny s Vítkem . Začne propadat v matice a dostane zaracha . Vítek ji začne doučovat a ona si prospěch zlepší . Jolka s ní nechce mluvit .

Začíná být čim dál unavenější a při závodech zkolabuje . V nemocnici se dozví že má cukrovku a nesmí vrcholově sportovat . Nedokáže si píchnout inzulin a bez toho ji z nemocnice nepropustí . Všichni za ni chodí a podporují ji . Přijde se omluvit i Jolka . Sebere odvahu že vše bude fajn a je odhodlaná si injekci píchnout . Musí , ale přestoupit na jiné gymnázium ..

Žádné komentáře:

Okomentovat