30 listopadu 2006

Solo pro Kristýnu

4
Kristýna nemůže překousnout že se rodiče rozvádí a nic ji neřekli . Veme batoh a utíká z domova, nikomu nic neřekne .Potlouká se všude možně . Narazí na bandu trempů a připojí se k nim . Moc snimi ale mluvit nechce . Šimi se ji líbí ale hraje si na dámu . Když na ni něco zkusí sebere se a odjede za tetou do Nížan . Tetu viděla jednou na pohřbu dědy a matka sem prý jezdila na prázdniny .

Teta je ráda že ji vidí . Vidí ale že mezi matkou a tetou je něco nevyřešenýho . První dny jsou k sobě odtažité ale začnou k sobě nacházet cestu a Kristýnu překvapí jak je teta skvělí člověk a kolik toho umí . Najde matky deník a čte o záhadném muži s kterým se scházela . Teta měla před svatbou a taky netuší proč celý život zůstala sama . V noci ji několikrát vyděsí oběšenec . Bojí se že v domě straší .

Začne se bavit s Martinem místním klukem . Jezdí se spolu koupat . On se snaží ale vždy se mu to nějak nepovede . Kristýna se nechce vázat a moc na kluky nemá pomyšlení . Rodiče ji najdou a chtějí aby s nima odjela na dovolenou ona jim to stále nedovede zapomenout a nikam s nima nechce . Teta ji v tom podporuje ale varuje ji že pouze přes léto . V září se musí vrátit do Prahy a rozhodnout se . Postupně odkryje rodinná tajemství a čas zahojí rány a ví že rodičům odpouští ale neví s kym bude bydlet . Na konci července se na místní diskotéce objeví Šimi a jeho partáci . Jsou rádi že se znovu potkávají a mezi Šimim a Kristýnou to zajiskří ..

Žádné komentáře:

Okomentovat