04 prosince 2006

Sonáta pro dvě srdce

1
Příběh o Lucce která si vymyslí že jede s kamarádkami Janou a Dominikou k Janiný babičce a místo toho jedou na tremp . Bojí se aby něco neprasklo . Několikrát to málem praskne ale vždy se to zachrání . Holky stopujou a chodí pěšky . Potkávají několik různých skupinek kluků . Každý je chce dostat a jen Dominika která se chytne všeho se s nima kamarádí . Jana čeká na přítele který je na vojně a Lucka žádné zkušenosti nemá .

Po několika dnech útrap a špíny dojdou do kempu Záblatí předtim spali na zastáve , v seníku , na něčí zahradě . Ubytují se ikdyž došli někam jinam než měli v plánu . Druhý den se tam objeví kluci které potkali před pár dni a stanou se z nich kamarádi . Lucka pokukuje po Dankovi . Jana se zamiluje do Mirka kterému patří kemp a prožijí spolu letní flirt, jak to Jana později nazve. Dominika si užívá s kde kým . Několikrát se spolu holky přestanou bavit a každá tráví dny jinde . Což si na začátku slíbili že dělat nebudou . Lucka co nejvíc času tráví s Dankem . V blízkém lese straší a Lucku tam několikrát vystraší , nikdo ji to nevěří . Na výletě na hrad potkají bráchu Lucky . Nikdy se moc nebavili a bral ji jako malou holku a až ted si začnou rozumět a on slíbí že doma nic neřekne .

Dva týdny rychle utečou a jejich pobyt se chýlí ke konci . Cestu zpátky jedou už pohodlně vlakem . S Dankem si vymění adresu a začnou si psát . Lucka za celou dobu hrozně dospěla , naučila se starat o sebe a celkově ji to hodně dalo . Rodiče naštěstí nic nezjistí a ona si oddychne ..

Žádné komentáře:

Okomentovat