11 března 2023

Pravda nebo lež ?

 

Vydáno : 6/2020 
Originál :Verity  2018
Počet stran 336
Lowen je spisovatelka ale moc se ji nedaří . Zemřela ji matka na rakovinu a její účet je na nule . Ví že musí honem něco napsat aby vydělala peníze na bydlení . Je ji nabídnuto aby za nemocnou autorku dopsala úspěšnou serii . Seznamuje se s jejím manželem Jeremym . Jede k nim domů aby si prošla její poznámky . Nachází její biografii kde píše jak nesnášela svoje dcery , manžela měla jen na sex a zabila svoji jednu dceru . 
Jeremy a Verity měla dvě dcery dvojčata a chlapce Drew . První dcera zemřela po alergické reakci na ořechy . Druhá se pár měsíců potom utopila v jezeře . Verity měla nehodu v autě a je paralyzovaná ve vlastním těla . Má ošetřovatelku ,nemluví ,nevnímá . 
Jeremy a Lowen se do sebe zamilují čím víc čte Verity autobiografii tim ho chce více a jí nesnáší . Bojí se a má podezření že Verity vše jen hraje . Když dá biografii přečíst Jeremymu chytne ho zlost a Verity uškrtí . Lowen čeká dítě a dům prodávají . Při stěhování najde dopis od Verity kde popisuje jak dcery milovala a deník byl pouze jen styl jak se naučit psát jako záporná postava .Byla to fikce kterou si Jeremy nenechal vysvětlit . Lowen ví že tenhle dopis nikdy nesmí nikomu ukázat a tak ho zničí ....

Žádné komentáře:

Okomentovat