11 března 2023

Manželky po letech

 

Vydáno 10/2022
počet stran 352

Čtyři kamarádky  které se baví celé roky . Pokračování knihy Manželky . Všem je přes 50 a jejich děti dospívají a odchází z domova.
Iva je stále nespokojená ve svém manželství . Ikdyž se ji narodil k Viky ještě syn Lukáš s jejím manželem Igorem je to stále stejná nuda . Před 10lety ji podvedl a ona mu to neodpustila . Napsala knihu ale jináč celý život nepracovala . Když zjistí že ji znovu podvádí vyhodí Igora z bytu . Viky se chvíli předtim odstěhuje jelikož se na to doma už nemůže koukat . Iva se snaží najít v životě . Dostane infarkt a snaží se začít se umět radovat ze života . Prodá byt , koupí jiný a začne psát knihu .

Diana a její 4 děti vyrostli . Bydlí spolu a Dana už má vlastní dítě a čeká další . Diana proplouvá kolem všech a snaží se jim pomáhat a vše zařídit . S Petrem má krásný vztah .

Michaela poté co zemřel Vlado tak chvíli žila s dalším mužem ale ten ji opustil a už si nikoho nenašla . Brala za partáka svoji dceru Silvii ale ta se ted rozhodla odjet do Bruselu a Míša to špatně nese . Její matka trpí alzhaimerem a musí se o ni starat .

Martina si vzala Stana a tak Barborka vyrůstala ze svým otcem . Mají chalupu kam ráda jezdí . Práce sestry ji začíná vysilovat . Bára odjede na erazmus a z tiché holky je živel a ona se s tim těžko nese . 

Žádné komentáře:

Okomentovat