08 července 2017

Mstitelky



Orig. název:Weekend warriors
Pořadí v sérii:1
Rok:2003 ; v ČR 4/2016
Počet stran:221
Nakladatelství:Baronet

Nikky žila u Myry která ji adoptovala po smrti rodičů . S její dcerou Barbarou byli nejlepší kamarádky . Jenže jednoho dne Barbaru stazí auto na místě je mrtvá a řidič ujede . Vypátrají že má diplomatickou imunitu . Myra žije stále v depresi a nemá o nic zájem . Až uvidí v televizi v přímém přenosu že žena /matka zabije vraha svého dítěte . Myra ožije a chce pomáhat takovýmto ženám . Vymyslí že najde ženy kterým systém nepomohl a uspořádá pro ně pomstu .


Pozve několik žen a seznámí je se situací jako první přijde na řadu Kathryn která žila s manželem který ochrnul a jezdili společně kamionem .Když zastavila na parkovišti tak ji tři motorkáři před jeho zraky znásilnili . Ona se to bála někomu nahlásit a když manžel umřel a ona se odhodlala tak už utekla doba na promlčení .


Vymyslí plán jak tři motorkáře najít ,ustřihnout jim přirození a nepozorovaně utéct . Pomocí Myřinýho přítele se jim podaří všechno naplánovat ,vše Myra sponzoruje . Přítel Nikky Jack který pracuje u soudu jim je v patách ale oni si na vše vytváří alibi a jsou nedosažitelné . Plán se jim povede a sekretářka jednoho z oběti dokonce celý příběh prodá do novin .

Moje hodnocení : 5/10
Kniha mi přišla trochu přehnaná v tom že toto vše zorganizovat by nebylo možné . Ano peníze jsou vše ale aby jim prošlo toto vše a nikdo na to nepřišel mi přijde blbost . Do dalšího dílu nepůjdu . Podle goodreads to má hlavně 22dílů a u nás vyšli pouze tři .

Žádné komentáře:

Okomentovat