08 července 2017

Bude to dobrý rok



Orig. název:The year of taking chances
Pořadí v sérii:1
Rok: 2015 ; v ČR 4/2016
Počet stran:378
Nakladatelství:Domino

Všechny tři ženy se potkávají na silvestrovské párty a padnou si do oka .


Caitlin se stěhuje od svého ex a Harry dávný spolužák ji pomůže . Zemřela ji matka a ona smutní u ní doma a nemuže připravit dům k prodeji . Začne mít pochybnosti že by mohla být adoptovaná . Nabídne svůj dům Gemmě a začne ho vyklízet a upravovat . Najde krabici kde se opravdu potvrdí že je adoptovaná a s matkou se spojí . Harry ji připraví romantické rande .

Saffron pracuje pro PR agentůru a zastupuje Buty která je televizní hvězda . Dost ji vyrušuje i v soukromí . Má akční vztah s Maxem jenže najednou zjistí že je těhotná a stáhne se do ústraní . Když mu to chce říct tak je vyruší kolegové z práce a ukáže se jeho nová přítelkyně . Napíše mu dopis ale on nikdy neodpoví . Neví jak to vše zvládne a jak bude pracovat . V tom pomůže Gemmě propagovat její oblečení . Když najde dopis a zjistí že ho neodeslala rozhodne se jít za Maxem je v šoku a chce se o ni postarat . Přestěhují se spolu na venkov .

Gemma je v domácnosti a stará se o dvě děti . Její manžel Spencer má nehodu a nemůže se moc hýbat . Začnou jim docházet peníze a Spencer se k tomu otáčí zády .Gemma začne schánět peníze a začne pracovat v hospodě . To se Spencerovi nelíbí a ještě ji přitěžuje . Saffron ji dá nabídku na ušítí šatů a po napsání článku se ji nabídky jen hrnou . U Caitlin si udělá ateliér a i spolu přijímají zakázky . Neví kam skočit a do toho se Spencer rozhodne utéct . Když se vrátí je štastná a butik jen skvétá .



Moje hodnocení : 8/10
Příjemný příběh který propojuje osudy tří žen a každá získá sílu a odhodlání změnit svůj život . Za mě příjemná oddechovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat