19 června 2017

Seznam mrtvých




Orig. název:The dead list
Rok: 2015; v ČR 11/2016
Počet stran:342
Nakladatelství: Baronet

Ella má partu kamarádů s kterými se baví už od mala . Před 4roky slíbila se svím kamarádem Jensenem že přijdou na oslavu Pennyho ale jiný kluk dělal párty a oni se tam zapomněli . Pennymu se omluvili on že je to v pořádku ale za dva týdny spáchal sebevraždu . Jensen se odstěhoval s Ell se přestali bavit . Ona si to celou dobu dává za vinu a říká si že tomu mohli zabránit .

Jensen se vrací do města. Před dvouma týdnama někdo unesl holku a tělo se stále nenašlo v tom je Ell napadena na parkovišti mužem v masce klauna . Naštěstí se ubrání a uteče . Začne brát hodiny sebeobrany s kterou ji pomáhá Jensen a začnou se zase spolu pomalu bavit . Zmizí další dívky a vždy v tom hraje interval dvou týdnů a lidi mají spojitost s Pennym . Ell to přijde divné a snaží se na to přijít ale nikdo ji moc nebere vážně . Jensen u ni přespává jelikož na tom není moc dobře a postupně mezi nimi vznikne milenecký vztah .

Ell najde ve skříni ve skladu mrtvolu a poté ji nic nedá spát . Najde gumovou figurýnu u sebe na lustru když odjedou k Jensenovi tam na stromu leží další kamarád . Nebezpečí je všude a nevědí kde se schovat . Policista s kterým si Ell velice rozumněla a je to příbuzný jejího ex Gavina se ji nabídne že ji sveze do nemocnice kde po zápasu s útočníkem skončí Jensen . Jenže místo nemocnice ji zaveze do opuštěného domu Pennyho . Přizná se že Gavin schodil Pennyho omilem ze stromu a po něm jako policistovi chtěl aby se to nějak ututlalo . Roky v sobě nosili pomstu až se rozhodli všem kdo mu ubližovali také ublížit a začli postupně všechny zabíjet . Ell se podaří ho zabít a utéct . V nemocnici za ni přijde Gavin a také se ke všemu přizná a zautočí . O vlásek unikde ...

Moje hodnocení : 8/10
Maska útočníka a masakr jeden za druhým . Trochu jako vřískot ,napínavé , čtivé .

Žádné komentáře:

Okomentovat