02 května 2017

Srdce v temnotách



Rok:2009 ; v ČR 2010
Počet stran:310
Nakladatelství:Noxi

Klára žije s manželem Milanem a dvěma dětmi . Malá nastupuje do školky a Klára se vrací do práce . Moc to ale nezvládá . Milan ji nepomůže doma se kupí povinosti a z práce chodí pokaždé pozdějš . Šéf je také nic moc ale jednoho dne ho vyhodí a místo něj nastoupí žena . Klára našetří peníze a dá je Milanovi aby si koupil auto které tak moc chtěl . Jezdí se project za město a jednohod dne se nevráti domů . Srazil se s jiným autem a byl na místě mrtev .


Kláře nepomůže ani jedna matka a na vše je sama a neví jak to zvládat . Vezme si v práci volno . Po více než měsíci se do práce vrátí ale není to nic moc . Nedokáže žít a péče o děti ji vyčerpává . Její kamarádka ji seznámí s Filipem který chce rozject vlastní firmu a potřebuje někoho k sobě . Klára dává výpověd a začne pro něj pracovat . Vše se najednou zdá mnohem lepší . Seznámí se i s jeho ženou a malou . Velice si celou rodinu oblíbí a vše se zdá lepší .

Do toho potkává na večírku muže a vše se zdá být lepší . Ale po několika měsících zjistuje že je ženatý a šlo mu pouze o sex . To ji dost zlomí . Před vánoci se seznamuje s tatínkem na třídních schůzkách začnou společně někam chodit s dětmi až se do sebe zamilují ...

Moje hodnocení : 10/10
Tak moc reálné a psané životem že není co dodat .

Žádné komentáře:

Okomentovat