21 dubna 2017

Nocte



Orig. název:Nocte
Pořadí v sérii:1
Rok: 2014; v 11/2015 ČR
Počet stran:344
Nakladatelství:CooBoo

Calla má bratra Finna žijí v pohřebním ústavu . Její otec balzamikuje mrtvé . Nemají moc kamarádů ale tim že jsou dvojčata tak mají velice silné pouto . Jejich matka zemřela nedávno při autonehodě . Call si to vyčítá jelikož ji zrovna volala a ona nabourala do protijedoucího auta .

Ve městě potkává krásného kluka Dare a líbí se ji . Začnou společně randit . Jenže ona stále není připravena a stále se nemůže vyrovnat se smrtí matky . Finn má vážné psychické problémi a ona se o něj stále stará . Finn propadá šílenství a Calla ho chce zachránit . Čte jeho deník . Propadá zoufalství až ji Dare řekne že Finn umřel také při nehodě a ona ztratila pamět a s Darem byla několik měsíců už před nehodou . Trpí postraumatickým stresem a měla halucinace a nemohla přijmout realitu ..


Moje hodnocení : 8/10
Kniha se tváří tajemně a celkově nějaký velký děj se neděje ale něco vás nutí číst stále dál a pochopit jak to vše do sebe zapadá . Čekala jsem démony ,upíry nebo něco podobného tento konec určitě ne a tím kniha stoupá na žebříčku . Těším se na další díl .

Žádné komentáře:

Okomentovat