06 listopadu 2016

Téměř perfektní




Orig. název:Prectically perfect
Rok:2006 ; v ČR 2008
Počet stran:305
Nakladatelství:Olympia


Anna koupí starý dům s tím že ho předělá a poté se ziskem prodá . Dům nemá pořádně ani koupelnu a podlahy . Anna musí dost pracovat . Seznámí se se sousedkou Chloe a ta ji přinese psa jestli by se o něj na čas mohla starat . Stanou se z nich kamarádky a pomáhají si . Jenže přijde Rob který je nejen památkář tak i z nadace na ochranu psů . Všechno se mu nelíbí .Po čase se ale začnou víc a víc rozumět a začnou si pomáhat .
Anna jde na třídní sraz ze střední a potká Maxe do kterého byla zamilovaná . Začnou se zase vídat ale moc se spolu nesmějí a ani se moc nechápou a ona se před nim snaží být stále na pozoru .
S Maxem se rozchází . Prodá dům a přestěhuje se do malého domu kousek od ní . V tom si uvědomuje že má ráda Roba . Jenže tomu schoří dům a vznikne několik nedorozumění které se nakonec vysvětlí a ona jde bydlet k němu i se psem .


Moje hodnocení : 8/10
Poslední kniha od Kattie která v čr vyšla a která mi chyběla . Sehnala jsem ji na bazaru kde vyprodávali věci z knihovny . Škoda že další díly už nebudou vydávat . Hrdinky jsou vždy zapálené pro věc o které toho moc nevědí a mají odhodlání něco změnit .

Žádné komentáře:

Okomentovat