20 listopadu 2016

Co to bude ?




Rok:2014 ; v ČR2015
Počet stran:242
Nakladatelství: Noxi

Jana žije se svojí dcerou Zorou . Brala se velice mladá a po 5letech manželství zkrachovalo. Nikdy si už žádného muže nenašla a Zorka pro ní byla všechno . S kamarádkou Kamilou otevřela kadeřnický salon . Její matka žije v sanotoriu . Čas si rozděluje mezi všechny kdo potřebují . Jenže najednou zemře její mladá sestra Marie . Neví co dělat a tak si její 3letou dceru Sáru a manžela Petra vezme k sobě a stará se o něj . Zvyknout si zase na režim malého dítěte je těžké ale s pomocí všech to zvládá . Petr se hroutí a malá chce maminku .

Petr s malou u ní nakonec zůstane půl roku . Když ale za nim zaskočí zjištuje že malou vůbec nezvládá a jí to deprimuje a chce ji matku vynahradit . Mezitím potkává sympatického Karla a bláznivě se do sebe zamilují . Jenže on na malou Sáru žárlí a moc ji nemusí . Sára je zanedbaná a Petr ji chce dát do péče Janě . Jana souhlasí protože malou nechce opustit jenže Karel ji dá na výběr a ona si vybere malou . Velice ji Karel chybí a nechápe to . Sára rozkvete a má se mnohem líp . Jana je v jednom kole ale snaží se všechno zvládat a její Zorka ji pomáhá . Jenže v tom Jana otěhotní a nechce to říct Karlovi . Nedovede jít na potrat . Až Karla potká když už je těhotenství na ní vidět a jemu to dojde a omlouvá se ...

Moje hodnocení : 8/10
Jana by se roztrhala pro všechny a nemyslela na sebe ale v její situaci se toho moc dělat nedalo . Další velice reálný příběh kdy nevíme co bude zítra .

Žádné komentáře:

Okomentovat