17 srpna 2016

Leo



Orig. název:Leo
Pořadí v sérii:2
Rok:2013 ; v ČR 10/2015
Počet stran:238
Nakladatelství:Baronet

Evie je dcera fetácké matky , několikrát ji chlapy které si matka vodila domů ošahávali až někdo zavolal sociálku a byla svěřena do pěstounské péče . Náhradní rodiče měli více dětí moc si jich nevšímali ale neubližovali jim . Seznámila se s Leem který je také u pěstounů . Zamilují se do sebe ale Leo je adoptován a odjíždí daleko . Slíbí ji že až ji bude 18 tak si pro ni přijde . Jenže ji nikdy od odjezdu už nenapíše . Ona na něj podvědomě stále čeká ikdyž už uběhne 8let .

Odstěhuje se od pěstounů a najde si svůj byt , začne dělat pokojskou v Hiltonu ,občas vypomáhat na cateringu .Až ji jednoho dne někdo začne sledovat . Po týdnu si před muže stoupne a řekne co chce . On se přizná že je to kamarád Lea a že Leo umřel a chtěl aby se ujistil že je v pořádku . Hezky se jim povídá a začnou se scházet . Leo zdědil společnost a je velice bohatý a chce ji rozmazlovat . Několikrát ho ale nachytá v přítomnosti jiné ženy ,což se později vysvětlí jináč než ona si myslela . Všechno klape ale ona cítí že něco tají až zjistí že je to celou dobu Leo a on ji začne říkat svůj příběh co zažil a proč se neozval . Vždycky se pro ni chtěl vrátit . Nechtěl aby se na něj zlobila a nejdřív chtěl jen zjistit jak se má ale city byli silnější ...

Moje hodnocení : 7/10
Kniha byla jak od jiné autorky než Archuv hlas . Přišlo mi to jako jiný styl psaní . Bylo to předvídatelné a už né tak napínavé . Osudy hrdinů byli nelehké a bylo mi jich líto .Lepší náhradní péče než aby byli u rodičů kteří jim ubližují .

Žádné komentáře:

Okomentovat