16 srpna 2016

Archerův hlas



Orig. název:Archers voice
Pořadí v sérii:1
Rok:2014 ; v ČR 9/2015
Počet stran:384
Nakladatelství:Baronet

Bree přišla před lety o matku díky rakovině . Před pár měsíci ji zastřelili otce v obchodě a ona tomu přihlížela . Neví si rady a tak odjíždí z města do malé vesničky kde před lety byli na dovolené . Pronajme si dům a díky hodné sousedce brzy i získá práci v místním bistru . Seznámí se s krásným klukem Archerem mluví na něj a on je plachý . Poptá se na něj a zjistí že nemůže mluvit ale slyší . Její otec neslyšel a tak umí znakovou řeč . Vypraví se za nim Je velice plachý a komunikuje s ní psaním . Jí to nedá a začne ho často navštěvovat něco ji k němu táhne . Zjistí že umí znakovat a začnou si povídat .

Jeho máma chtěla utéct se strýcem . Otec oba mlátil a hodně pil . Jenže když utíkali tak matku otec zabil a následně i sebe se strýcem . Nejdřív ještě prostřelil hrdlo svému synovi . Manželka strýce nechtěla aby šel na operaci hlasivek a tak je odsouzen k němotě . Ted už na operaci je pozdě a jeho vychovával další strýc který ale zemřel před pár lety .

Postupně se více a více poznávají a zamilují se do sebe . Jenže jak Archer vyrůstal v izolaci tak moc o skutečném světe neví . Jeho bratranec Travis se chce usmířit a jít pařit on na to kývne ale nakonec jdou do stryptýzového klubu a on se nemá jak bránit . Bree je na Travise naštvaná a on se stále snaží je dva rozeštvat . Vše vyvrcholí když Bree usvědčí vraha svého otce a on si to s ní přijde vyřídit ...

Moje hodnocení : 10/10
Kniha mě chytla od začátku a nelehký osud obou hrdinů mě chytnul u srdce . Psané velice záživně a hltáte každou další stránku .

Žádné komentáře:

Okomentovat