07 července 2016

Zásnuby




Orig. název:The proposal
Pořadí v sérii:1
Rok:2013 ; v ČR 5/2015
Počet stran:340
Nakladatelství:BBArt


Amy dostane kopačky od svého přítele a neví co bude dělat o vánocích . Chtěla by odletět z Anglie domů do ameriky za rodičema ale nemá dost peněz . Kouká na inzeráty a jedna starší dáma hledá společnici na cestu do New Yorku . Dohodnou se spolu a vyrazí . Amy Georgině ukazuje všechny známé i neznámé místa . Amy je ráda že může strávit štědrý den s rodinou poté se zas vrácí zpátky do Anglie . S Georginou si sednou a předá ji několik mouder . Když se vrátí tak se k ní její přítel chce vrátit ale po týdnu zjistí že už má jinou která je pro něj společensky lepší .


Georgina Amy vypráví jaké to bylo když kdysi byla debutantka co se vše musela o společnosti naučit a jak muž Edward do kterého se zamilovala byl vyhnán ze země a umřel a ona už nikdy nebyla štastná . I přesto vybudovala velice dobré nakladatelství . Se svoji rodinou se ale celá léta nebaví . Amy tomu chce přijít na kloub a odkrývá nejedno tajemství . Georgina je překvapena když se ji manžel sestřenice přijde za vše omluvit ..


Moje hodnocení : 7/10
Příběh který se lehce čte, klasická letní oddychovka. Příběh vyprávěn ve dvouch časovích liniích . Nic zásadního ani převratného se nestane .

Žádné komentáře:

Okomentovat