25 května 2016

Navždy s tebou




Orig. název:Forever with you
Pořadí v sérii:5
Rok:2015 ; v ČR 2/2016
Počet stran:352
Nakladatelství:Baronet

Stef odjede od své matky aby se osamostatnila do jiného města . Najde si práci jako asistentka v kanceláři . Seznamuje se s Nickem který dělá v baru U Mony . Skončí spolu v posteli . Když přijde zas do baru Nick ji hrozně vydaná do tam dělá . Ona tam potkala lidi ze školy a začla se s nima kamarádit . Hlavně s Roxy a Katie .

Po pár týdnech zjištuje že je těhotná . Neví jak to Nickovi říct ale nakonec se rozhodne že by to přeci jen vědět měl . Rozhodnou se dítě nechat a navzájem se více poznat . Její otec umřel jako voják . Jeho otec pokazil obchodní nabídku . Měl stavební firmu a ta zanedbala práci a díky ni umřel otec a dva sourozenci Calle . Calla díky tomu výbuchu má jizvu . Nezvládl to a spáchal sebevraždu jeho matka umřela po čase také na zlomené srdce . Jeho děda je nemocný a stará se o něj . Calla neví kdo byli jeho rodiče a bojí se to někomu říct .

Stef a Nick se víc poznávaj . Jenže Stef potratí a vše se hroutí . Rozhodnou se vše překonat a být spolu i tak .

V epilogu zavítáme na svatbu Cama a Avery které se narodilo před několika měsíci mimčo .

Moje hodnocení : 4/10
Zatím nejslabší díl serie . Hrozně se tam omílali starý hrdinové . Stef se s nima nechtěla kamarádit ale zas jiný ji k tomu nutili a přemlouvali . Téma těhotenství mi moc nesedělo . Nemělo to takový spád a nádech jak minulé díly .

Žádné komentáře:

Okomentovat