11 března 2016

Topím se v tobě




Orig. název:Falling into you
Pořadí v sérii: 1
Rok:2013 ; v ČR 6/2015
Počet stran:294
Nakladatelství:Ikar


Nell od malička trávila svůj čas s Kylem . Tak nějak vyplinulo že spolu začli chodit . Po dvou letech odjeli společně na chatu kde ji Kyle požádal o ruku . Ona se na to necítila . Řekla že takové věci budou řešit až po vysoké škole , ted jsou mladí . Utekla z auta a začla bouře která schodila strom . Nell viděla jak na ni strom padá a nedokázala se hnout . Kyle ji odstrčil a strom spadnul na něj . Během pár minut bylo po něm . Přivolaná sanitka už mu nedovedla pomoct . Nell svůj vztek stáhla do sebe a navždy si to vyčítala ..

Odstěhuje se do NY kde náhodou potká Kyleho bratra Coltona . Ten ji sleduje a zasáhne když ji její známí chce podříznout . Začnou spolu trávit dny a rozumí si čím dál víc . Colton ji vysvětlí že její vina to nebyla aby popustila uzdu svému vzteku a začla s bolestí bojovat .Colton a Nell si spolu začnou ale jejich vztah je poznamenaný bolestmi z minulosti . ..

Moje hodnocení : 7/10
Začátek mě vtáhnul do děje .Špatný osud a boj sama se sebou . Jenže poté mě kniha docela přestala bavit . Hodně takového žvatlání a nic moc děje . Myslím že se z tématu dalo výtáhnout víc .

Žádné komentáře:

Okomentovat