17 března 2016

Dobrý v posteli




Orig. název:Good in bed
Pořadí v sérii:1
Rok: ; v ČR:6/2015 (druhé české vydání)
Počet stran:490
Nakladatelství:Domino

Cannie je redaktorka v časopisu . Dala si pauzu s Brucem a on to bere jako rozchod . Když mu umře otec ona si uvědomí že by ho chtěla zpátky . On ale nechce . Po pohřbu se spolu v jeho opilosti vyspí . Cannie zjistí že je těhotná a nechá si to . Jemu napíše dopis po nějaké době . On vůbec neodpoví . Cannie trápí její váha a byla v centru pro redukci váhy a seznámila se s doktorem který je sympatický.

Když dělá rozhovor s hvězdou Maxie začnou se bavit a jdou spolu do lázní a Maxie ji dá příležitost prosadit svůj scénář . Je pozvána do LA aby vše zařídila pro film . Nechce se ji zpátky ale její těhotenství je ve vysokém stádiu a tak musí zpátky . Rozhozená že v LA potkala svého otce jede zpátky . Na letišti potká Bruce který ji řekne jen promin. Jeho přítelkyně do něj strčí a ona upadne do bezvědomí a porodí . Malá Joy nedýchá a nemá vyvynuté plíce . Canie přišla o dělohu . Cannie když se dostane z nemocnice a čeká až Joy bude sama dýchat tak stále chodí na procházky a snikym se nechce bavit . Má deprese a jen bloudí . Ztratí se a najde doktora ten se o ni postará a chce se o ni starat na stálo ...


Moje hodnocení : 7/10
Nechápu ženy které si chtějí nechat dítě a vychovávat ho sami . Se vším pak spoléhají na své nejbližší a nemají chvíli klidu . Příběh byl ,ale psán lehce a dobře se četl ikdyž nic velkého se v něm nenachází . Štastný konec a hrdinka vše zvládá .Na odreagování dobré.

Žádné komentáře:

Okomentovat