13 února 2016

Všem klukům které jsem milovala




Orig. název:To all the boys ive loved before
Pořadí v sérii:1
Rok: 2014; v ČR 2015
Počet stran:318
Nakladatelství:CooBoo


Lara Jean žije s dvouma sestrama a otcem . Matka zemřela před pár lety . Holky se otci snaží vše usnadnovat ale přijde čas aby nejstarší dcera Margot odjela na vysokou . Rozejde se se svým klukem Joshem který bydlí hned vedle . Lara se snaží o vše postarat hlavně o svojí mladší sestru Kitty . Jenže někdo rozešle její milostné dopisy které nikdy neměli opustit její pokoj a najednou kluci který se ji líbí to ví .

Líbí se ji hlavně Josh , díky tomu mezi nimi začne být divná atmosféra . Když si přijde pro vysvětlenou uvidí Petera kterému také napsala dopis a políbí ho . Vymluví se že chodí s Peterem . Další dopis se ji vrátí , Další kluk ji řekne že je gay že bohužel a další je kluk z tábora a ten ji svoji reakci nijak nesdělí .

Peter se rozešel se svojí dlouholetou přítelkyni Gem a tak se dohodnou že oba budou tvrdit že spolu chodí aby Gem žárlila . Pro Laru je všechno okolo chození nové . Josh ji začne vyznávat city . Ona ale začne mít ráda Petera . Ten ji taky . Uvědomí si že je jiná .

Když se Margot vrátí na vánoce domů a zjistí že Laře se líbil Josh je z toho hádka a sestry spolu nemluví . Před odjezdem se udobří . S Peterem taky proběhne hádka a ona se rozhodne napsat mu milostný dopis ..

Moje hodnocení : 7/10
Příjemný oddychový příběh který je sice předvídatelný ale má v sobě kouzlo které vás nutí číst dál . Hrdinka byla klasická putka . Seděla jen doma a nic nedělala neměla žádné přátele . Ale i tak je příběh psán dobře .

V knize bylo hezky řečeno něco co si dlouho uvědomuju ale neuměla jsem to takhle zformovat . Přátelství dělají malé okamžiky nejde poté najednou všechno říct , už vám to poté nepřijde tak důležité . Lara nechtěla Margot všechno říkat že ji to řekne až přijede zpátky ze školy ale zjistila že je to už nepodstatné a dost se odcizili..

Žádné komentáře:

Okomentovat