13 února 2016

Láska jako z filmu




Orig. název:Love like the movies
Pořadí v sérii:1
Rok:2014 ; v ČR 2015
Počet stran:262
Nakladatelství:Mladá fronta


Kenzi se právě zasnoubila s Bradley a když to oznamují rodině tak její švagrová oznámí že je těhotná a všechna pozornost se strhne k ní . I oslavu a vše chce matka aby slavili společně to se Kenz nelíbí . Dozví se že bude muset být asi propuštěna když nezískají novou zakázku . Chce udělat vše proto aby zakázka proběhla v pořádku . Na jednání , ale přijde její bývalí Shane který ji kdysy podvedl a opustil . Zjištuje že mu vše ještě nezapomněla a má ho ráda .

Shane chce aby snim prožila okamžiky 10 romantických filmů a potom je zakázka jejich . Objevuje stále svoje mladé já a uvědomuje si že Bradley není pro ni ten vhodný . Když zjistí že ji podledl s její kamarádkou je rozhodnuto . Zruší zasnoubení . Kamarádce se chce pomstít a chová se dost ve stylu Bridget Jones . Prožije si Pretty woman .Zatančí si ve stylu Hříšného tance jelikož Baby nebude sedět v koutě . Píše ji meili a cituje repliky z filmů .

Kenzi je zmatená ale Shaneho chce . Zakázku vyhrají . Bradleyho definitivně opustí . Nechá si tři měsíce jen a jen pro sebe aby poznala co chce a poté jde na Empire state building a čeká jestli i Shane došel ke stejnému závěru . Objeví se tam s celou její rodinou a požádá ji o ruku .


Moje hodnocení : 6/10
Nápad chtít restauraci podle několika romantických filmů je vtipný a neobvyklí . Je zajímavé že mě se romantické filmy nelíbí ale knihu si ráda přečtu :) Moc ale nevěřim že by sám chlap byl takový že by chtěl prožít filmové okamžiky a hrát si na Pretty woman . Četlo se to dobře a rychle .Od začátku mi , ale bylo jasné jak to dopadne . Nemám ráda když rodiče diktují dítěti celou budoucnost a být s někým jen protože se líbí rodině a rodina to očekává .

Žádné komentáře:

Okomentovat