03 ledna 2016

Take a chance




Orig. název: Take a chance
Pořadí v sérii: 7
Rok: 2014 ; v ČR nevydáno
Počet stran: 249



Harlow dcera dalšího člena kapeli jede do Rosemary bydlet s Nan jelikož její otec jede na turné . Zamiluje se do Granta ale bojí se mu otevřít své srdce . Nan její strašná nevlastní sestra ji nemá v lásce a dává ji to najevo . Grant dělá vše proto aby si u ní získal body . Harlow zjistí že její matka není fyzicky mrtvá . Žije v ústavu , leží a nic moc nevnímá, sama se nenají . Následky těžké autonehody . Její otec Kiro se o ni stará . Když se to doví a uvidí jak se o ni stará pochopí co je to milovat .

Vše je fajn ale někdo pravdu o její mámě vyštourá a novináři se po takové informaci můžou utlouct . Harlow pronásledují a v tom pustí ven staré informace že Harlow je zázračné dítě které prodělalo několik operací (byla narozena předčastně )lékaři ji nedávala šanci a ona žije . Nemůže mít děti , chodí na kotroli ale je v pořádku . Odhodlává se to Grantovi říct ale ten to o minutu dříve uslyší v televizi a strašně se naštve že to před nim tajila . Požádá Rushe aby ji odvezd do L.A...

Moje hodnocení : 5/10
Tenhle díl byl slabší . Štvala mě tam Nan a to jejich neustále chránění . Opět nějaké tajemství které mi teda nepřišlo jako nějaká bomba a jestli se Grant naštval že mu neřekla že měla nějaké opoerace se srdcem tak je vůl . Nemusí se tim chlubit hned a je to jen její věc . Ještě se mi nelíbilo že to mělo opět stejný scénář jako ostatní knihy jen sme se posunuli o pár domů dál a změnili jména .



Za překlad mockrát děkuji http://prekladyknih.blog.cz . Přeju si i všechny díli v češtině od Yoli jen co vyjdou tak si další díl koupím.

Žádné komentáře:

Okomentovat