25 ledna 2016

After 1: Polibek




Orig. název: After
Pořadí v sérii:1
Rok:2014 ; v ČR:2015/8
Počet stran:526
Nakladatelství:Yoli

Tess odchází na vysokou. Už několik let chodí s Noahem s kterým si dali maximálně pusu . Její spolubydlící Steph je potetovaná a má zvláštní kamarády . Matka je zhrozena s kým její dceruška má být na pokoji . Tess se chce jen učit a poslušně sedět na pokoji . Steph ji vytáhne na pár mejdanů kde se seznámí s děvkařem Hardinem . Lezou si krkem ale Hardin někdy před ní roztaje a jí se začne líbit . Neodolá mu a vyjde si s ním . Neví co dělá vždyt přeci má ráda svého přítele . Noah se tam zničeho nic objeví a Hardin mu řekne že ted s Tessou je on .

Mezi Hardinem a Tess je to stále jak na houpačce . Je na ni hodný následně se začne chovat jak blb a Tess se stále na něco vyptává a začínaj hádky . Nemůže vystát Molly s kterou spal . Ona chce pochopit proč nesnáší svého tátu . Stále otázky na které Hardin nechce odpovídat . Rozhádá se s matkou . Přestěhuje se s Hardinem do bytu . Jenže on večer nepřijde domů a ona opět neví na čem s nim je a nerozumí mu . Najednou se on straní kamarádům a nařizuje ji co má dělat . To se ji nelíbí a v tom ona zjistí že všechno byla sázka . Že ji odpaní jenže se do ni zamiloval . Jen co ji víc poznal zjistil že už o sázku nejde . Tess si nenechá nic vystětlit a odchází . Nemá kde bydlet , matka s ní nemluví , ztratila Noaha ...



Moje hodnoceni : 6/10
Něco na příběhu je že vás to i přes tu tlouštku nutí číst dál a dál . Ikdyž děj je stále na houpačce . Na začátku kapitoli se usmíří na konci jsou opět rozhádaný . Nevím proč se tomu říká fan fiction na One direction když Hardin nehraje v kapele a to jaký který zpěvák je si můžem jen domýšlet . Jasně že o každé celebritě se říká že děvkaří . Tessa byla naivní slepice ale něco ji dodávalo kouzlo a vy ste ji chtěli podporovat .

Žádné komentáře:

Okomentovat