17 prosince 2015

Kdybys mě ted viděla




Elizabeth utekla matka když byla malá a nechala ji na krku malou sestru . Celý svůj život zasvětila sestře a otci . Když odjela na vysokou otec ji to nemohl zapomenout . Stále všichni čekali že se matka vrátí ale nestalo se . Ze sestry vyroslo to samé co z matky . Brzy otěhotněla a nechala ji malého Luka na krku a utekla . Občas se opilá ukázala chtěla peníze a zas zmizela . Elizabeth která nikdy nechtěla děti k jednomu přišla . Starala se o něj ale nebyla tam ta velká mateřská láska .

Luk začne mít kamaráda Ivana . Elizabeth je naštvaná jelikož Ivana nevidí , bojí se o jeho zdraví .Jenže poté začne Ivana vidět také . Ivan ji ve všem pomáhá . Jenže netuší že Ivan je opravdu viditělný jen pro ty co to potřebují . Je v tajemném světě lidí kteří vytvářejí přátele osamoceným lidem .Konečně se Elizabeth cítí štastná a změní svůj vztah i k Lukovi . Jenže Ivanův čas se krátí . Velice se do sebe zamilují . Kamarádka Ivana mu ale ukáže že takový vztah nemá cenu , oni budou stárnout ale Ivan ne a hlavně po určité době ho už neuvidí . Ivan se ji snaží co nejvíc zpříjemnit život ale poté ji opouští . Elizabeth ho všude hledá a všichni ji říkají že ji nikdy s nikym neviděli a ji začíná docházet že to co Ivan naznačoval s neviditelností je opravdu pravda ...

Moje hodnocení : 7/10
Začátek mě moc nebavil ale poté se to rozjelo a bylo tam i zamyšlení nad sebou samím . Každý má nějakou fantazii a nějakým způsobem ji rozvíjí . Elizabeth měla smůlu že na ni všichni co by se měli starat o ni všechno nechali .Vyprávěno z několika pohledů a prolínání několik vrstev děje .

Žádné komentáře:

Okomentovat