14 prosince 2015

15:Ohrožené





Ali se ukrývá , nahlídneme do minulosti kdy vymýšlela plán s Nickem . Napadlo ji oslovit Tabithu která ji v Domě světla uměla skvěle napodobovat .

Hanna nastupuje na vysokou a dostane nabídku v připravovaném filmu o Lhářkách . Vidí to jako novou šanci . Natáčení přijme a při prvním dnu vidí tajemnou blondatou postavu . Má strach . Začne se bavit s hlavní hvězdou Hailey která ve filmu ztvárnuje ji samotnou .Jedou pařit do NY a Jared který ve filmu hraje Mike ji políbí . Jenže je vyfotí a ona se bojí aby se to k němu nedostalo .Hanna si natáčení užívá , ale nelíbí se ji jak se Hailey chová . Až je z filmu vyhozena a Hannu napadne že by ona sama mohla ztvárnit svoji postavu . Hailey je naštvaná že ji přebrala roli a tak Mikemu pošle líbající fotku s Jaredem . Mike s ní nechce vůbec mluvit a vyslechnout ji . Po pár dnech Hailey přijde na natáčení a omluví se jako důkaz omluvy přivede Mikeho kterému vše vysvětlila . Mike chce hrát svoji roli ve filmu .

Arie všechen svůj čas tráví v galerii u své matky . Práce ji baví . Noel se s ní vůbec nebaví a když se potkají je dost odtažitý .Zavolá důležitý zajemce že by měl zájem o obraz co namalovala Arie a vystavuje je v galerii . Nabídne ji rekordních 100tisíc .Arie tomu nechce věřit ale nabídka je to lákavá . Hned o ni napíšou na významních blogách a stránkách a strhne se okolo ni šrumec . Každý ji chce vystavovat a zastupovat . Ona se ale jako první seznámí s Harrisonem který ji je víc než sympatickýa chce aby první rozhovor byl u něj na blogu .Dojde i na společné rande v muzeu . Kde dostane kafe od neznámé dívky.Podezřívá A . Vše se zdá dokonalé ale najednou se ozve sám zájemce a zjistí že vůbec neví že by nějaký obraz kupoval že jeho asistenti to nebyli . Je naštván že zneužila jeho jméno pro svou publicitu . Všichni se od ní odvrací ale matka ji podporuje . Harrisnovi je také jedno jak to bylo a věří ji .Jenže ona chce aby ji dal prostor . V tom se objeví Noel a chce ji zpátky nedovede bez ní být .

Spencer osloví nakladatelka že by chtěla aby napsala nějakou knihu . Spustí web o šikaně kam každý může psát své zážitky a podporovat ostatní že v tom nejsou sami . Web má veliký uspěch . Přispěvovatel Greg ji hodně podporuje za to , ale Dominik ji píše samé špatné a ponižující příspěvky .Televize si všimne jejího úspěchu a chtějí natočit pro školi video varující před šikanou . Sejde se hodně diváků a vypráví si a varují . Seznámí se tam s Gregem a Dominik tam vyrušuje a je vyhozen . S Gregem si vyjde a velice si rozumí .Spencer sleduje dům a uvidí tam postavu s kapucí podobnou Dominikovi . Že by pomáhal Alison ? Svěřuje se s tím Gregovi a ten se prozradí je špeh Alison . Má několik lidí kteří ji plní úkoly .


Emily se po dlouhé době ozve Jordan . Je ve vězení a chce Emily vidět .Jde plavat a v tom ji Ali začne škrtit a topit chce aby řekla že ji miluje . Strhne z ní svetr. Volá na policii a chce testy DNA . Nikdo ji nevěří všichni si myslí že holky jsou blázni . Emily jede k na návštěvu do vězení. Jordan s ní chce být až se dostane z vězení . Jenže za pár dní je Jordan zavražděna a podezřelá je její spolubydlící Robin Cook . Chce Alison zabít, zabila ji její velkou lásku ve vzteku rozbije její úkryt . Robin je nalezena mrtvá .


Ve svetru je účtenka z obchodu tak se do něj vypraví a poptávají se lidí v okolí. Prodavačka jim naznačí že blondatou holku tu viděla . Testy DNA se ale neschodují.Holky jsou naštvané a pátrají najdou úkryt kde by se mohla skrývat a nainstalují do okolí kamery .Nepřetržitě se střídají a sledují záznami . Zjištují že kamera jede ve smyčce takže neví co se v domě děje . Jedou všechny do domu a uvidí krev . Podezřelé zvuky , schovají se v jednom pokoji a cití peroxid . Podaří se jim utéct . Všechny přespí u Emily bojí se být sami . Greg je nalezen mrtev . Policie objeví záznamy a holky se všim spojuje . Emily je zatčena za vzraždu Alison .


Moje hodnocení : 10/10
Tato serie je bez komentáře nemůžu si ji vynachválit a nikdy mě nezklamala .

Žádné komentáře:

Okomentovat