03 prosince 2015

Díky za vzpomínky




Joyce potratí a leží v nemocnici . Dostane krev od neznámého dárce . Najednou ví věci které nikdy nevěděla . Promluví italsky , latinsky . Hodnotí budovi s historickou přesností . V kadeřnictví potká muže ke kterému cití naklonost . Manžel se na ni vykašle a ona odejde bydlet k otci . Vše ji žene k neznámému muži a často ho někde zahlédne . Zjistí že v Irsku byl jen na návštěvě a tak s otcem jedou do Londýna ho hledat . Vždycky se někde míjejí .
Justin se nechal přemluvit aby daroval krev . Když pozná ženu v kadeřniství něco ho na ni učaruje a on se ji snaží najít .
Následuje několik šílených nápadů jak Justina najít a poděkovat mu za krev . Když se sejdou Justin se zachová jako blbec ale po měsíci všemu přijde na kloub přijde mu nemožné aby měla jeho vzpomínky . Rozhodne se o ni něco také zjistit a zkusit to s ní ...

Moje hodnocení : 5/10
Kniha mě už od začátku moc nevtáhla do děje . Námět to nemělo špatný ikdyž si myslím že není možný . Ale něco tomu chybělo . Táhlo se to a hrdinka mi přišla docela bláznivá . Otce v letadle bych vyhodila do oceánu . Příběh je vyprávěn z obou pohledů.

Žádné komentáře:

Okomentovat