10 listopadu 2015

Jen jeden rok




William strávil krásný den s Lulu a ta je ted pryč .
Probouzí se v nemocnici se šrámem na hlavě . Uteče a snaží se najít Lulu nikde ale není . Hledá a ptá se každého kdo by o ni něco mohl vědět . Bydlí po kamarádech a hledá stopy . Vzpomene si že o vánocích s rodinou jezdila do Mexika tak se tam s kamarádem vydá . Jedna slečna jim poradí že když se budou vydávat za osoby které by si tu chtěli koupit byt dostatnou se do všech resortů a zadarmo . Projdou všechno a nikde ji nenajdou . William brouzdá a neví co dělat . Rozhodne se jet za matkou do Indie . Dlouho si s matkou takhle nerozuměl . Střihne si malou roli v bolywoodskym filmu . Vrací se zpět do Amstrdamu kde začne bydlet u strýce a předělávat s ním byt . Dostane hlavní roli v divadle . Což zjistí že ho naplnuje . Jednoho dne se u dveří objeví Lulu ... Přesně po roce .

Jen jedna noc

Vystoupení dopadne dobře a Willim se všem svěřuje že plánuje odjet do New Yorku . Lulu je štestím bez sebe . Museli si na sebe počkat ..


Moje hodnocení : 7/10
Příběh vyprávěn z druhého pohledu . Bála jsem se . Nemám s tím dobré zkušenosti a tentokrát nezklamalo a možná mě to bavilo i více . William cestuje po celém světě a to příběh dělá zajímavým.

Žádné komentáře:

Okomentovat