09 července 2015

13 : Poblázněné




Holky si myslí že by mohli dostat nějaké informace od Iris která je v Domě bezpečí a nějakou dobu tam s Ali byla . Emily ji pomůže dostat ven a stanou se z nich kamarádky . Snaží se s ní dostat nějaké informace.

Holky dostávají stále zprávy od A. Dojde jim že ji někdo musí donášet . Podezření padá na Noela .

Se Spencer se Brko rozchází .

Hanna chodí pomáhat do centra popálenin aby byla u toho když Graham vzbudí . Seznámila se s ním na lodi kde byl popálen a chtěl ji varovat a ted je v bezvědomí . Když dostane zprávu že se brobouzí dostane z něj pouze NNN . Dojde ji že možná říká Noel . V tom , ale umírá .

Na Ariu se vyhrabalo další tajemství . Pomáhala na Islandu ukrást obraz . Kluk s kterým to podnikla utek a ted je hledaný , bojí se že ho A zabila .

Holky dostanou vzkaz a jedou na školní hřiště , bojí se otevřít sportovní skladiště o kterém jim A řekla . Zavolají policii aby byli u toho když to budou otevírat . Hráči je předběhnou a najdou tělo Noela ....

Moje hodnocení : 10/10

Opět celou knihu někoho podezříváme a na konci se dovíme že to on není . Jsem zvědavá kdo ještě bude podezřelý a jak to celé vyvrcholí. Něco málo vím z komentářů anglické stránky kde se konec rozebíral . Těším se na další 3díli . Stále si to drží pořádnou úroven .

Žádné komentáře:

Okomentovat