07 května 2015

Manželky




Iva žije s Igorem , mají spolu Viktorii která zrovna nastupuje do školky . Iva to špatně nese a neumí se zabavit bez malé . Nemůže najít práci a užírá se . Igor ji hodně ignoruje . Jednou ji všechno už naštve a řekne mu to , otěhotní a vše je lepší.

Diana žije s Petrem a 4 dětmi . Strašně rychle se ji daří otěhotnit a je proti potratům . Petr ji s ničím nepomůže a ona líta od jednoho dítěte k druhýmu . Je vyřízená . Začne mu to oplácet steným chováním a Petr se zklidní .

Michaela žije s Vladem , ale našel si jinou . Přes týden je u milenky a o víkendech kvůli dceři doma . Hrají si na rodinou pohodu ikdyž to tak není . Michaela už to nemůže vydržet . Pije a vůbec se o sebe nestará . Vlado se rozhodne k ní vrátit a vše napravit , vše , ale změní jedna neštastná náhoda .

Martina je doktorka a nemá jako jediná muže . Nechce se vdávat . Vyspí se s kolegou z práce a druhý den zjistí že je ženatý a má děti . Straní se mu , ale zjistí že je těhotná . Chce být svobodná matka a vůbec mu to neříct . Když ji , ale potká s kočárkem , malá jeho podobu nezapře .

Moje hodnocení : 6/10
Klasický 4 příběhy o dnešním manželství . Každý vypadá spokojeně , ale za dveřmi nic není idilické . Líbilo se mi že každý příběh měl něco do sebe , jiný problém. Nejvíc se mi líbí ta velká reálnost všech příběhů.

Žádné komentáře:

Okomentovat