20 prosince 2014

Život na ostro


Veronika je z početné rodiny . Celý gympl se ji líbit spolužák Tibor . Škola má sraz po 8letech a vše se zvrtne v pořádnu pařbu. Po hospodě se jde k jednomu ze spolužáků na barák a pařba pokračuje . Verča se s Tiborem vyspí . Celá štastná , ale bojí se to někomu říct jelikož uběhne pár týdnů a Tibor se ji vůbec neozve . Po několika týdnech se Tibor objeví u ní před domem . Začnou společně randit. Jenže Verča pracuje na turnusy v lázních a Tibor je právník a jezdí často pryč. Hledají si každou chvilku kterou by spolu strávili a jsou štastní .

Verča otěhotní , Tibor ji požádá o ruku a vše je takové jaké má být . Pronajmou si společně byt . Jenže vše změní ošklivá bouračka po které je Verča několik měsíců v nemocnici a ještě potratí . Tibor si vše vyčítá a Verča mu to neusnadnuje . Jeho návštěvy jsou čím dál víc krátké . Nemají si co říct . Zaplatí ji pobyt v lázních a sám odjede na stáž do Anglie . Verča se s tím nemůže vyrovnat , špatně chodí , byt je naštěstí zaplacený do konce roku . Do práce také nesmí a tak chodí venčit psa z utulku a přitom se seznámí s hezkým Matyášem. Stanou se z nich dobří kamarádi ikdyž všichni vidí jak by na ni oči nechal . Když myslí že vše je na nejlepší cestě s Matyašem tak se před domem objeví Tibor a chce si promluvit ....

Moje hodnocení : 10/10

Vánoce a máme tu další knihu od Lanczové zas po roce . Kniha vyšla v listopadu , ale musela jsem si počkat až ji dostanu k svátku . Překvapil mě přebal který na jejích knihách něbývá . Příběh je typický její styl . Tentokrát slečna před 30. Klasický český život na malém městě . Občas sem chtěla tedy hrdinkou praštit aby se probrala . Mohla trochu bojovat a snažit se . Konec je otevřený a tak by se hodilo pokračování . Lenka na dotazy o pokračování tvrdí jen počkejte po vánocích až si ji přečte většina čtenářek tak uvidíme jestli už smolí další díl .

Žádné komentáře:

Okomentovat