08 prosince 2014

Jen si troufni




Beth žije u tety. Její nejlepší kamarád Issiah se ji snaží chránit . Matka Beth je alkoholička a přítel ji mlátí . Občas zmlátí i Beth .Matka má podmínku a rozmlátí auto . Beth ji chce chránit aby ji přítel nezmlátil jenže v tu chvíli přijede policie a tak vše vezme Beth na sebe .

Beth zkončí na stanici a přijede si pro ni její strýček Scott . Kdysy je opustil a vrhnul se na hrádu profesionálního basketu a vydělal peníze . Beth se vzpírá a dělá problémy . Scott ji chce zkrotit a aby měla nějakou budouctnost . Seznámí ji s Ryanem který se vsadil že si na ni vezme číslo a poté že s ní půjde na rande . Beth o všem ví .

Beth se postupně s drsné nedostupné holky mění na citlivou dívku a s Ryanem se do sebe zamilují . Beth , ale chce stále zachránit svojí matku a utéct . Matka ale nechce a stále ji něco slibuje .Beth pochopí že má šanci začít nový život u Scotta s Ryanem a vyuzije toho .



Moje hodnocení : 7/10
V knize se potkáváme s hrdiny které byli vedlejšími postavami v Překroč svůj stín . Kniha byla opět poutavě napsaná a plná nehezkých osudů mladých lidí. Nemám ráda rodiče co vás stahujou ke dnu nebo chtějí aby jste žili jejich sen . Doufám že CooBoo vydá další knihu z této serie .Příběh je vyprávěn z obou pohledů.

Žádné komentáře:

Okomentovat