15 listopadu 2014

Azurové nevěry




Jsou dvě kamarádky Diana a Ema . Ema žije s manželem a chtěla by děti jenže Martin se na to moc ještě necítí . Za to Diana má dceru Anetu a jen co řekla že je těhotná tak ji chlap opustil . Pár let na to si našla Honzu a snim má dvojčata . Vše se zdá idilické ale to neví že Aneta ji spí s mužem . Ona stále nemůže přestat myslet na otce Anety . Potká kluka který je mu strašně podobný , zjistí že otec Anety je jeho otec a sejde se s ním . Aneta si najde mladého kluka a poté odjede do itálie kde si nabalí bohatého Itala naštěstí se Diana o své dceři nikdy pravdu nedoví.

Ema mezitím řeší že by chtěla dítě a Martin začně být odtažitý a uzavírat se na internetu . Zjistí že chodí do chatovací místnosti . Oznámí ji že má sraz s lidma z chatu ona nadává ale at si jde . Martinovi se líbí Maurice jenže nechce Emu podvést . Maurice ho zklame jak se na srazu chová .Sejde se s ní ještě později a začnou být milenci . Oznámí to Emě ale ta se zatím rozvádět nechce a chodí jak duch . Snaží se s tím vyrovnat a Martin si užívá u Maurice . Začne se výdat s kolegou a Martin si vzpomene že by ji chtěl zpátky a na Maurice se vykašle .Po čase se i Ema vykašle na milence a dají svému vztahu druhou šanci .

Moje hodnocení : 5/10
Kniha mě zaujala hned svojí obálkou a že je od české autorky říkám , české prostředí ze života to bude super. Příběh je vyprávěn z několika pohledů , každá žena řeší klasické problemy . Všichni jsme svině když se bráníme , ale něco mi přišlo přehnané . Ne ja ji nechci podvést a jde a podvede ji . Sex dcery s nevlastním otcem . Přišlo mi že to autorka chtěla udělat co nejvíce zvrhlé. Od autorky už nic jiného neplánuji číst.

Žádné komentáře:

Okomentovat