04 října 2014

Na čem záleží




Tessa má spokojený život , manžela a dvě děti ,byla učitelkou ale po narození dětí se stala ženou v domácnosti . Její muž Nick je plastický chirurg , ale ne když chcete vylepšit , zvětšit ale po nehodách . Do nemocnice jim přivezou malého Charliho který spad do ohně a má celý obličej a ruku popálenou . Jeho matka Valerie ho po vnitřím přemlouvání pustila ke spolužákovi . Celé dny sedí a pozoruje jak na tom malí je . Nick mu transplantuje novou kůži na celý obličej a dělá další nezbytné kroky k záchraně jeho kůže.Něco ho k Valerii táhne a neví co .

Tessa začíná mít podezření že se s jejím mužem něco děje . Její kamarádky paničky které se starají jen o okolí ji dávají ještě více pochybností . S Nickem se nedá promluvit . Všechno odvolává .

Tessa odjede do NY a vyrazí si s kamarádkou . Má strašné pochyby co její muž dělá . Netuší že zatím je s Valerii zamiloval si Charliho a stráví u ní noc . Přijede o den dříve a chce si s Nickem promluvit ale nejde to .

Dlouhé týdny okolo sebe jen tak chodí až přijde a přizná se že s Valerii spal. Tess ho vyhodí . Nakonec ho vezme zpátky a snaží se vše mezi sebou vynahradit . Valerie nikdy nechtěla odlákat otce od rodiny ale Charlie nikdy nepoznal svého otce a tak ji bylo dobře že vedle sebe někoho měla .

Moje hodnocení : 5/10
Čekala jsem od knihy něco hlubšího . Úplně obyčejný příběh který není vyprávěn do hloubky a je takový povrchní , předvídatelný . Jen co se malej dostane do nemocnice je vám jasné že si s ní něco začne . Kniha na volné odpoledne která vám nic nedá ani nevezme . Kniha je vyprávěna z pohldu obou žen .

Žádné komentáře:

Okomentovat