14 října 2014

Můj život u sousedů




Samantha žije s o rok starší sestrou Tracy a matkou která kandidatuje do senátu . Otec je opustil ještě než se Sam narodila . Matka je vychovává velice slušně a vše musí být perfektní . Nejvíce ji rozčiluje rodina vedle která má 8dětí a všude nepořádek . Když se vedle nastěhovali zakázala dcerám se s nimi bavit .

Sam sedává na okně a sousedy pozoruje . Jsou tak jiní než oni . Je léto a ona má brigádu se svojí kamarádkou Nan v místních lásních a baru. Nan má bratra Tima který stále hulí a ztrácí práci . Nevědí co už s ním mají dělat . Rodiče ho chtějí poslat do vojenského tábora a tak Sam navrhne že by mohl pomoct její matce a to ho změní . Začne sekat latinu.

Sam se začne bavit se sousedy a zakouká se do staršího Jase . Začne hlídat jeho sourozence a jejich láska je na spadnutí . Strašně moc do jejich rodiny zapadne . S Jasem zažívá krásnou první lásku jenže její máma se to nezmí dozvědět . Samozřejmě se to provalí k tomu ještě její matka poraní otce Jase a přítel matky dává Sam vybrat rodina nebo přítel . Bojí se jak moc by se jeho rodině ještě mohlo přitížit když už ted jejich železářství je před krachem a tak chce aby byl v bezpečí a vybírá si svojí matku . Jenže ji to strašně užírá . Rozhodne se vzbouřit proti své matce a jít za Jassem . Ten vše pochopí a matka nakonec také a udobří se .


Moje hodnocení : 8/10
Kniha která vás hned získá svojí obálkou . Za kterou se skrývá mnohem více než se na první pohled může zdát . Příjemný příběh do kterého se vžijete a zapomenete na okolí . Se svými 340stránkami se čte velice rychle . Fandila jsem hlavním hrdinou. Nemám ráda když lidé kteří mají peníze si myslí že můžou vše a nic pro ně neexistuje . Autorka příští rok vydává další díl doufám že se u CooBoo můžem na další díl také těšit .

Žádné komentáře:

Okomentovat