24 července 2014

Krásné zlo




Katherine je úspěšná hezká holka , která má co chce . Má mladší sestru Rachel , která hraje na klavír a je v tom hodně dobrá . Katherine vezme Rachel na večírek . Opijou se ještě cestou tam . Katherine je se svím klukem a poté jde zkontrolovat svoji sestru . Najde ji na mol v autě u neznámích kluků. Nabídnou se že je odvezou domů a ona vidí že sestru sama neutáhne a tak souhlasí.Jenže kluci se rozjedou jiným směrem a ona dostane strach . Začne se bránit a jeden z kluků ji zavře ve skladě u kterého zaparkují . Prohrabe si díru ven a vidí jak její sestru znásilnují . Uteče, běží až dorazí k domu a tam žádá o pomoct . Když přijede policie najdou Rachel mrtvou . Vše jde k soudu a rodina je pod tlakem médeii. Vrah jde sedět .

Katherine se odstěhuje od rodičů k tetě a změní si jméno . Na nové škole se s nikým nebaví a je uzavřená . Potkává se s Alici skterou se skamarádí . Ta se tahá s Robbiem který je do ni zamilovaný a ona si s ním dělá co chce . Katharine se s nimi začne kamarádit a užívá si opět života . Alice má občas nálady kdy neví o sobě a chová se hrozně . Jednou jdou oni tři do restaurace a Alice potká svého ex s novou holkou . Začne vyprávět jak si s ním užívala . Katherine se s kamarádí s jeho holkou Philipou . Ta ji seznámí se svým bratrem Mickem . Zamilují se do sebe a postupně se s Alicí přestane bavit . Vše vyvrcholí když Alice řekne že má nového přítele a Robbie jde s Katharine na oběd a přitom zjistí že Alice randí s jeho tátou . To Robbie nepřekousne a odjede do Evropy.

Alice se omlouvá , ale ona toto nedokáže odpustit . Věnuje se pouze Mickemu . Zjistí že je těhotná a tak začnou spolu budovat byt. Alice ji stále otravuje , posílá ji její tajemství až zjištuje že Alice bratr je ten co znásilnil její sestru Rachel a sedí ve vězení . Katharine se s její smrtí stále nesmířila a vyčítá si ji . Alice je potká na ulici a je vyšinutá . Skočí jim pod kola auta a následně běží do vody. Mick se ji snaží vytáhnout , ale zemřou oba . Katharine se vrací k rodičům a vychovává malou Sarah . Žije ve strachu že se ji něco stane . Jede s malou na hory a potkává tam Robbieho ...

Moje hodnocení : 8/10
Koukala jsem co od autorky, které minulí měsíc vyšlo Cenna nevinosti, už vyšlo u nás. Narazila jsem na Krásné zlo a zaujalo mě anotací a tím že jsem na ni předtim ještě nenarazila . Četlo se to samo .Knihu jsem měla přečtenou za den . Jediné co mi vadilo bylo že příběh je vyprávěn z minulosti , přítomnosti a budouctnosti . Takže už skoro na začátku víme jak příběh zkončí :( Hrdince se muselo stát vše hrozné co jen se může stát .

Žádné komentáře:

Okomentovat