21 června 2014

Podvedený anděl




Schuyler utekla s Jackem a snaží se najít svobodu a místo kde po nich nikdo nepůjde. Hledají vchod do pekla . Narazí na vecnici a zjistí že se tam často ztrácejí mladé dívky . Snaží se pomoct ji najít . Schuyler ji pomocí vidění najde . Aby se uchránili chce se s Jackem Schuyler vzít .

Mimi dělá regentku a cítí že půlka lidí chce odejít . Chce tomu zabránit . Někdo ji pošle video jak upír saje dívku .Video je hitem internetu a oni chtějí zahnat paniku tak vydají prohlášení že se jedná o nový film. Lidé na to skočí . Jenže dívka kterou na videu kously se ztratila . Nikdo o ni nic neví . Mimi ji chce najít a vyřešit co se stalo .

Mimi si povolává jednu z nejlepších Deming a dá ji za ukol aby našla ty co video natočili. Soustředí se na všechny možné kluky až ji unikne ten pravý . Vše bylo nahrané . Victoria chtěla utéct do evropy. Deming se otiskne do Paula . Deming se promnění v anděla .Zjistí že vše má základ ve Florencii v 15.století.Paul je synem Lucifera a tak ho zabije.

Moje hodnocení : 6/10
Líbilo se mi že kniha byla rozdělena na tři části/tři postavy . Věšinou se postavy prolínali a byl v tom občas zmatek . Je vidět že je to přesně kniha mezi , takže další díli budou plné napětí a vyřešení jenže další, poslední dva díli se u nás už nechystají :(

Žádné komentáře:

Okomentovat