22 června 2014

Návrat ke slávě




Eden je slavná zpěvačka před dvouma rokama jela turné a její matka byla velice nemocná . Nechtěla aby odvolala koncerty a umřela. Eden si vyčítá že u ní v nejhorších chvílích nebyla . Její sestra Savanah ji to vyčítá a přestane se s ní bavit .

Eden chodí s modelem Joelem . Jenže je chladný a myslí jen na sebe . Eden se moc profesionálně nedaří a smutní se skleničkou v ruce . S Joelem se rozejde a on příběh samozřejmě upravený prodá novinám . Eden je z toho zdracená její agentka Sadie ji sežene smlouvu na nahrávání desky . Dostane nabídku že by mohla být členkou poroty Šance pro pěvecké kapely . Moc se ji do toho nechce , ale přijme to . Začne nahrávat desku s Jackem který ji velice přitahuje když ho políbí odstrčí ji a její už tak ne moc velké sebevědomí utrpí . Bohužel ale i Jack začne pracovat na pěvecké reality show a tak se vídají dost .

Eden na něj zapomene a pomalu si začne se Stiviem který je člen jedné kapely ze soutěžících . Schází se tajně a je to pro ně adrenalin . Jenže se v mediích objeví že Stivie má dítě o které se nestará . Vysvětlí ji to že se spolu rozešli a poté mu řekla že je těhotná . Stivie ji stále říká jak moc ji miluje a ona je z něj také celá nadšená , ale také se stává že se ji vůbec neozívá a ona je z toho nadšená . Natáčí desku a Jack ji vyzná city . Ona mu řekne že je už zadaná . Jenže stále na něj žárlí . Stivie se chová hrozně , a ona se ho snaží stále omlouvat . Soutěž končí a Stivieho kapela vyhraje a on prozradí že s Eden jsou spolu . Na večírku ji požádá o ruku a ona souhlasí . Jenže on všechno dělá tak aby moh vše prodat mediím a káply z toho nějaké peníze . To jí se nelíbí. Mají čím dál víc rozdílných názorů .

Stivie odjede na turné a Eden se moc nemůže soustředit na natáčení desky a tak ji Jack vezme ke své sestře kde jim natáčení jde suprově . Sblíží se tam . Vrátí se plná energie a u ní před barákem se objeví ex Stivieho , že ji stále neposlal žádné alimenty . Řekne ji pár věcí a ona se rozhodne jet za ním na turné a překvapit ho . Samozřejmě že ho najde s jinou holkou v posteli . Mrskne po něm prstýnek a odchází . Chtěl ji jen využít pro vlastní slávu .

Její nové album je super . Jack má narozeniny a jeho sestra mu uspořádá tajnou oslavu . Vyspí se společně a ona neví jak na tom je , ale při oslavě ji požádá o ruku a chce aby mu zazpívala ...

Moje hodnocení 8/10
Mám ráda styl kterým Katie píše. Konec mi teda přišel až moc sladký a to že oboum hned řekla ano také . Podle mě by si svatbu člověk měl rozmyslet.Ale tak každý to má jinak. Jináč hezký příběh ze zákulisí superstár.

Žádné komentáře:

Okomentovat