16 února 2014

Spící tajemství




Schuyler je s Oliverem už rok na útěku . Chtěli ji odsoudit za vraždu kterou nespáchala a tak utekly a stále se schovávají přijedou do Evropy kde se na slavnosti chtějí potkat se známou jejího dědy . Jenže se bojí aby se neprozradili. Narazí na svoji lásku Jacka a bojí se že ji bude chtít zatknout tak před nim utíká až utečou do podzemí . Vysvětlí ji že by se měla vrátit že ted jsou důležitější věci než to co ona provedla že o ni se nikdo nezajímá ale ona se bojí . Když vylezou ven objeví se tam démon a tak utečou a Oliver se objetuje . Utíkají podzemím a najdou bránu do pekla . Pomocí jeho otce Forsyta se jim podaří utéct . Najdou Olivera a dál utíkají . Po několika týdnech má sen o své matce a rozhodnou se vrátit . Jack měl pravdu že ji nikdo nehledá . Ale i tak se skrývá . Oliver chodí na školu a ona je ukryta doma. Z nemocnice ji volají že její matka se skoro po 20letech probudila z komatu . Řekne ji o dědictví jejiho rodu Van Alenů . Musí najít bránu kterou Michael použil aby zavřel v pekle Lucifera . Je jich několik a všechny mají být střeženy ale zjistilo se že až tak pevné nejsou . Matka ji opět opouští .

Bliss pátrá s venátorama po dítěti . Je zakoukaná do Kingsleho . Jezdí po světe a zbírají důkazy a zkončí v Jižní americe .Stopy je dovedou k opuštenému stavení . Holčičku kterou hledaly najdou mrtvou . Kingsley si ale všimne že má prázdné oči . Její duše se umí vtělit do jiné podoby .

Mimi je ovládána temným demonem. Nemá nad sebou moc kontrolu . Přijde na to jak démona trochu zahnat a rozhodne se jít od září do školy . Celý rok byla jen zavřená doma . Zjistí že má v sobě mnoho ztracených duší . I mrtvého Dylana s kterým může mluvit když překoná bariéru . Začíná být silná a když ji démon ovládne dokáže zůstat při vědomí a snaží se zjistit co provádí . Zjistí že démonem je její otec .A chce vše ovládnout .

Bliss má obnovit pouto s Jackem a tak se uspořádá velká sešlost v kostele .Přijdou se tam všichni podívat . I Kingsley a Schuyler . Oba si to rozmyslí . Jenže v tom se dostanou do pekla a bojují o svůj život . Kingley se objetuje a zůstane tam.

Mimi navštíví Allegra matka Schuyler a řekne ji že je její rodič . Z lásky ji splodila s Luciferem .

Oliver se rozhodne nechat jít Schuyler a vybrat si když ona to nedovede a opustí ji a nechá ji jít s Jackem . Jedou do Evropy napnit dědictví jejího rodu.

Moje hodnocení : 8/10
Už 4 díl této serie ,minulí díl už jsem chtěla vzdát ale když na databázi bylo že 4 je obrat k lepšímu koupila jsem si ho . A byla to pravda! Kniha není už tak zmatená a je napínavá ,dobrodružná . Jelikož jsem to četla po půl roce od 3dílu tak si předchozí děj moc nevybavuji a koukala jsem že je dohromady 7dílů až vyjdou všechny přečtu tuto serii znova abych ji lépe pochopila přeci jen je to takové zamotané a mnoho postav z mnoho pohledů . Mohu doporučit .

Žádné komentáře:

Okomentovat