19 ledna 2014

Lola a kluk od vedle




Lola se narodila matka která je alkoholička a neuměla se o ni postarat . Její bratr Nathan který je gay a žije s Andym se ji ujali a vychovávají ji. Matka ji jednou za čas navštíví ale vždy když je v brindě jináč je nezná .

Vedle Loli bydí rodina Bellových . Jejich dcera Calipone dělá krasobluslení . Kvůli trénérům se rodina často stěhuje ale vždy se vrátí. Vždy byla Lola a jejich syn Cricket kamarádi . Ale Callipone ji neměla ráda.Mezi nimi vždy byla nějaká chemie ale oba byli stydlívý si něco říci. Bylo léto a oni si velice kamarádili. Lola šla domů na jeho narozeniny a vidí jak u něj doma se pořádá velká párty zazvonila a Callipone která otevřela řekla že ji tam Cricket nechce. Druhý den se odstěhovali a dlouhé roky se nevraceli až dnes. Lola je z toho hodně nervozní.

Je ji 16 a chodí s Maxem který je starší a má vlastní kapelu. Pracuje v kině u pokladny kde je také zamilovaný pár Anna a St. Claire . Rodičům se nelíbí že chodí se starším klukem a dost ji to dávají najevo. Čas také tráví se svoji jedinou kamarádkou Lindsay . Ráda se maluje , nosí paruky a různé převleky.

Cricket ji začne vyhledávat a je velice nervozní. Řekne ji že o té oslavě tenkrát nevěděl. Pomalu se začnou kamarádit. Ale Max na něj žárlí a tak o něm mlčí a stýká se s ním tajně až se s Maxem začnou oddalovat. Cricket který je vynalézavý ji chce pomoct s přípravou šatů na ples . Dá mu svoji složku s náčrtama. Cricket odjede na intr a má se vrátit až o víkendu. Ani neví proč ale jede za nim. Neví kde přesně je ale stejně ho najde. Od té doby jsou jejich hovory častější a častější. Chce si ujasnit co cítí a jde za Maxem. Řekne ji že je lhářka a rozejdou se. Dlouho ji trvá než si všechno v hlavě srovná a Cricket ji dává čas . Dočká se. Přemluví ji že musí jít na ples. Calipone má zrovna závody a on se uvolní a dojede za ni a vezme ji na ples .

Moje hodnocení : 6/10
Všude byla chvála na Lolu ,Anna mě moc nenadchla čekala jsem víc a méně naivity ale i přesto jsem Lolu chtěla mít také přečtenou. Autorka se snaží nasadit vážná temata ale moc ji to nejde . Lola je opět naivní školačka, která neví co chce . Nemám ráda lidi co lžou. Divím se že Max s ní vydržel vůbec nějakou dobu . Její převleky byly také šílené. Jména mi přišla také divná. Je takových normálnich jmen proč si autoři vybíraj ty méně známé u kterých není poznat jestli se jedná o ženu nebo muže. Cricket mi hlavně přišlo spíše jak sport a né kluk od vedle :D

Žádné komentáře:

Okomentovat