11 prosince 2013

Holčičí pravidla 5: Velký třpytkový podraz




Allie s kamarádkami pozorují sestru Eriky Missi jak trénuje na mažoretky. Holky ji chtějí jet podpořit na závody. Allie přijde domů a mamka ji oznámí že o víkendu jedou s tátou na svatbu bratrance a ji pozvala stará kamarádka z bývalé školy Britana na oslavu a ona souhlasila. Myslí si že její máma ji pozvala jen protože její máma vystupuje v televizi.

Těšila se s kamarádkami na vystoupení . Neví jak jim to říct. Ale oni to vezmou v pohodě. Allie se těší. Mají jet limuzínou a jít do královská třpitek. Tam by se jentak nedostala. Když se blíží den oslavy Allie se tam moc nechce a nejradši by jela na mažoretky. Vyzvedne ji limuzína a holky s bývalé školy jsou tady. Myslí si že má uplně jiný život a nejsou na ni zorvna příjemné. Jedou do Království třpitek kde se oblíknou do kostýmů a fotí se. Brita ji přikáže aby se oblíkla jako pirátka. Jí se to nelíbí . Poté jsou na večeři do království koláčků a ona vidí jak strašně se k ní chovají. Zavolá strejdovi aby pro ni dojel a on nemůže jelikož hlídá brášky. Dojede pro ni jeho přítelkyně Laura. Je štastná že může být doma s nimi.

Druhý den jde s holkama na vystoupení mažoretek . Je štastná že má takové kamarádky a né ty z bývalé školy.Přivede sebou i Lauru která se k ní jako jediná chovala hezky...


Moje hodnocení : 8/10
Kniha se rychle čte a Allie si uvědomuje že jet limuzínou nemusí být vše. Předposlední díl. Další na jaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat