28 listopadu 2013

Nová holka




Allie je přestěhovaná a nastupuje do nové školy. Naštěstí ji přidělí do třídy k Erice. Seznámí se i s ostatními děvčaty. Její brácha jde první den do školy jako pirát a všichni si z něj dělaj srandu. Allie chodí na oběd domů. Ještě jim nepřivezli sporák a nevybalily všechny krabice a tak nemaj nádobí a jedi z mikrovlnky.

Allie začne vyhrožovat Rozalie. Začne se ji smát a vyhrožovat že ji zmlátí. Allie jde na gramatickou olympiádu. Rozalie ji vyhrožuje a ona to kvůli tomu splete.

Hrozně se těší až dostane kotátko ale kočička má problémy u porodu a porodí dřív. I tak se o kotě chce Allie starat a hrozně se na něj těší.

Na návštěvu přijede babička a když zjistí že nemají sporák je velice rozčílená. Koupí jim nový ale oni ho nechají vrátit že mají svůj na objednávku na čekací listině . Babičce se nic nelíbí. Allie utíká pozdě do školy a vrazí do Rozalie. Školník který je poblíž ji řekne že Rozalii nikdy nepozvou k sobě si hrát že je stále s klukama a musí si připadat osamělá. Přemýšlí nad tím a pozve ji k sobě. Už dostala kotátko a je štastná. Rozalie si s ní hraje a opravdu chtěla s ní být kamarádka jen nevěděla jak na to .
Allie jde s kočičkou k veterináři a zjistí že to není holka ale kluk .Ona ji koupila už růžový pelíšek a obojek. Z Izabeli bude Izík a je to . Hlavně že má kotátko doma .

Moje hodnoceni 8/10
Druhy dil je take plny pravidel kterych bysme se meli drzet . Clovek se tam seznamuje se zakladnima vecma kolem nas. Opet vtipne a čtivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat